Alamy / AOP
08:10 - 01.11.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - perjantain uutuuksissa mm. useita tähtiä pursuavia alkuperäiselokuvia sekä vanha tuttu saa jatkoa

Netflix julkaisee tänään paljon alkuperäisuutuuksia. Luvassa on mm. elokuvat American Son, The King ja Joulusafari sekä uusi sarja Me olemme aalto. Lisäksi Atypical saa kolmannen tuotantokautensa.

Alla perjantain Netflix-uutuudet:

American Son (draamaelokuva)

Aika kuluu ja ilmapiiri kiristyy floridalaisella poliisiasemalla, kun kahta rotua edustava, erossa asuva pariskunta odottaa uutisia kadonneesta teini-ikäisestä pojastaan. Kerry Washington tähdittää. Katso traileri täällä.

Atypical (draamakomediasarja - uusi tuotantokausi)

Autistinen teini päättää hankkia tyttöystävän ja pakottaa itsenäistymispyrkimyksillään koko perheen suhteet aivan uusille urille.

Drive (intialainen toimintatrilleri)

Pahamaineinen varas suunnittelee katukaahaajan kanssa suurta ryöstöä, johon liittyy viranomaisten taidokasta huijausta, mutta näillä onkin omat likaiset salaisuutensa.

Hei ninja (animaatio)

Bestikset Wesley ja Georgie sekä heidän hassu kissa-apurinsa Pretzel muuntautuvat ninjoiksi ja astuvat taikamaailmaan ratkaisemaan ongelmia ja pelastamaan tilanteita.

Hurricane (toimintadraama)

Kun Hitlerin natsijoukot uhkaavat vallata Britannian ilmatilan, puolalaislentäjien laivue saapuu taistelemaan kuninkaallisten ilmavoimien rinnalle. Iwan Rheon tähdittää.

Joulusafari (romanttinen draamaelokuva)

Kun aviomies jättää ja lapset ovat jo maailmalla, Kate lähtee yksin toiselle häämatkalle Afrikkaan, mistä hän löytää elämälleen uuden tarkoituksen – ja ehkä rakkaudenkin. Katso traileri täällä.

Me olemme Aalto (saksalainen sarja - ensimmäinen tuotantokausi)

Salaperäinen luokkatoveri johtaa neljä idealistista teiniä protestoimaan kasvavaa kansallismielisyyden aaltoa vastaan, mutta heidän liikkeensä saa synkän käänteen. Katso traileri täällä.

Painovoimaa uhmaava mies

Eristyksissä kasvaneesta painovoimaa uhmaavasta pojasta varttuu poikkeuksellinen mies ja kansainvälinen julkkis, joka kaipaa yhteyttä toisiin ihmisiin.

Paradisen tulimyrsky (dokumentti)

Kalifornian historian tuhoisimmasta maastopalosta v. 2018 selviytyneet kertovat dokumentissa kokemuksiaan katastrofista, joka hävitti Paradisen kaupungin maan tasalle.

Sillä silmällä Japanissa

Fab Five -viisikko pistäytyy Tokioon jakelemaan iloa, tutustumaan kulttuuriin ja auttamaan neljää japanilaista miestä ja naista löytämään itseluottamuksensa.

The King (historiallinen elokuva)

Prinssi Halin on muututtava hurvittelijasta soturikuninkaaksi, kun hänen pitää taistella Englannin puolesta ja kamppailua käydään niin linnan sisä- kuin ulkopuolellakin. Robert Pattinson tähdittää. Katso traileri täällä.

Tuire: Sadonkorjuun aika (animaatio)

Sateenkaarimaassa on pian talviomenoiden sadonkorjuun aika, mutta Ynseä Synkeä ei haluakaan, että syksy saapuu. Onnistuuko Tuire ystävineen pelastamaan talviomenajuhlat?

Uskomaton tarina (komedia)

Syrjäisen kaupungin asukkaat yrittävät elvyttää uinuvaa yhteisöään, kun yllättäen saapuneet ulkomaalaiset aiheuttavat kulttuurishokin.

artikkelin avainsanat:
Netflix