Alamy / AOP
10:10 - 31.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - tavallista tuhdimpi torstai luvassa

Netflix julkaisee tänään paljon uutuuksia monipuolisesti.

Alla torstain Netflix-uutuudet:

Alone In Berlin (draamaelokuva)

Kuultuaan poikansa kuolleen rintamalla sureva berliiniläispariskunta ryhtyy vaaralliseen, hiljaiseen vastarintaan Adolf Hitleriä vastaan. Emma Thompson tähdittää.

Breathe (romanttinen draamaelokuva)

Polion 28-vuotiaana halvaannuttama Robin Cavendish ei suostu jäämään aloilleen, vaan uskollisen vaimonsa Dianan avulla hänestä tulee vammaisten äänitorvi. Andrew Garfield ja Claire Foy tähdittävät.

Girls und Panzer (animesarja)

Miho Nishizumi yrittää paeta sukunsa panssarivaunuperinteitä vaihtamalla koulua, mutta palaa lajin pariin ystäviensä kanssa.

Grace of Monaco (draamaelokuva)

Monacon ruhtinatar Grace Kelly harkitsee palaamista elokuvauralle ja samaan aikaan auttaa uutta kotimaataan ratkaisemaan kiistansa Ranskan kanssa. Nicole Kidman tähdittää.

Grego Rossello: Pahoittelen tästä aiheutuvaa vaivaa (standup)

Argentiinalainen koomikko Grego Rossello astuu lavalle Buenos Airesissa setvimään mm. nykymaailman julkkistähtiä, lentokoneruokailua ja veljesrakkautta.

Jouluspesiaali – Miraculous: Ladybug ja Cat Noir (animaatio)

Pariisilaisteini Marinette muuntautuu supersankari Ladybugiksi löytääkseen salaisen ihastuksensa Adrienin, kun tämä karkaa kotoaan jouluna.

KENGAN ASHURA (animesarja)

Ohma Tokita päätyy kulissien taakse, missä yritysten erimielisyydet ratkotaan brutaaleilla gladiaattoriotteluilla. Viis rahasta, hän haluaa vain taistella – ja voittaa.

Kiia ja Kasper (animaatiosarja)

Vilkkaat sisarukset Kiia ja Kasper kokeilevat joka päivä eri ammatteja auttaakseen muita sisaruksiaan ratkomaan pulmia ja kokemaan seikkailuja.

Koko potti (komediaelokuva)

Kun Ozin naapuri osoittautuu karkuteillä olevaksi mafiaroistoksi, juonitteleva vaimo passittaa Ozin ilmoittamaan asiasta mafiapomolle – ja siitä petoksen kierre alkaa.

Midnight Diner: Tokyo Stories (uusi tuotantokausi)

Japanilaisen kuppilan asiakkaat löytävät elämistään yksinkertaisia mutta syvällisiä yhteyksiä lempiruokansa perusteella.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans (anime)

Joukko turvallisuudesta vastaavia lapsiagentteja kapinoi katastrofinjälkeisessä ja maankaltaistetussa Marsissa. Vastassa ovat petturiaikuiset ja Maan sortohallitus.

Molly's Game (rikosdraamaelokuva)

Entinen olympiaurheilija Molly Bloom pyöritti ison rahan julkkispokeriturnauksia, kunnes hänen ylellinen elämäntapansa oli viedä hänet vankilaan. Jessica Chastain tähdittää.

My Little Pony: Ystävyyden taikaa: Paras lahja (animaatio)

Ponit pääsevät juhlatuulelle arpoessaan, kuka hankkii kellekin lahjan. Sitten kirmataan ympäri Equestriaa etsimässä täydellisiä lahjoja.

Nowhere Man (taiwanilainen rikossarja)

Peloton triadin jäsen on sekaantunut kahteen juoneen, joiden välissä on 10 vuotta. Hänen on paettava vankilasta pelastaakseen rakkaan läheisensä.

Tucker - mies ja unelma

Toisen maailmansodan jälkeisinä vuosina Preston Tucker haaveilee tyylikkäämmän auton kehittämisestä, mutta tiellä on esteitä, joita pystyttää etenkin autoteollisuus.

Whitney (dokumentti)

Suorapuheiset arkistotallenteet ja perheenjäsenten haastattelut valottavat legendaarisen laulajan Whitney Houstonin elämää, työtä ja ongelmia.

Wonder (draamaelokuva)

Kasvoiltaan epämuodostunut poika on käynyt ikänsä kotikoulua, mutta nyt hän siirtyy tavalliseen kouluun ja yrittää löytää ystäviä kiusaajiensa joukosta.

artikkelin avainsanat:
Netflix