Alamy / AOP
10:10 - 28.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 44 - poikkeuksellisen paljon uutta tulossa

Netflix tarjoaa tällä viikolla paljon uutta!

Alla Netflix-viikon uutuudet:

28.10.

Kolmen minuutin halaus (dokumentti)

Dokumentti kuvaa Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan erottamien perheiden iloa ja surua lyhyen ja katkeransuloisen jälleennäkemisen aikana vuonna 2018.

Neiti sumo (dokumentti)

Sumo on ikivanha laji, joka on perinteisesti ollut sallittu vain miehille. 20-vuotias, taitava naisottelija Hiyori yrittää mullistaa Japanin kansallislajia.

The Mule (rikostrillerielokuva)

Katumuksen ja rahahuolten kourissa kamppaileva kahdeksankymppinen eläkeläismies ryhtyy meksikolaisen huumekartellin kuriiriksi. Clint Eastwood tähdittää.

29.10.

Arsenio Hall: Smart & Classy (standup)

Ensimmäisessä stand up -spesiaalissaan Arsenio Hall pohtii vanhenemista, muuttuvaa aikaa ja kulttuuria, yhteiskunnallisia ongelmia ja jopa ärsyttäviä pikkuvarpaita.

30.10.

Jumanji: Welcome to the Jungle (fantasiaelokuva)

Neljä nuorta tempautuu viidakkovideopelin sisään, ja heidän on suoriuduttava tehtävästä koomisen epäsopivilla aikuisilla pelihahmoillaan. Dwayne Johnson tähdittää.

Makujen juurilla (dokumenttisarja - uusi tuotantokausi)

Sarjassa suunnataan sykähdyttävälle kulttuurimatkalle kiinalaisten ruokaperinteiden pariin ja tutustutaan perinteitä vaaliviin ruoanlaittajiin.

31.10.

Alone In Berlin (draamaelokuva)

Kuultuaan poikansa kuolleen rintamalla sureva berliiniläispariskunta ryhtyy vaaralliseen, hiljaiseen vastarintaan Adolf Hitleriä vastaan. Emma Thompson tähdittää.

Breathe (romanttinen draamaelokuva)

Polion 28-vuotiaana halvaannuttama Robin Cavendish ei suostu jäämään aloilleen, vaan uskollisen vaimonsa Dianan avulla hänestä tulee vammaisten äänitorvi. Andrew Garfield ja Claire Foy tähdittävät.

Girls und Panzer (animesarja)

Miho Nishizumi yrittää paeta sukunsa panssarivaunuperinteitä vaihtamalla koulua, mutta palaa lajin pariin ystäviensä kanssa.

Grace of Monaco (draamaelokuva)

Monacon ruhtinatar Grace Kelly harkitsee palaamista elokuvauralle ja samaan aikaan auttaa uutta kotimaataan ratkaisemaan kiistansa Ranskan kanssa. Nicole Kidman tähdittää.

Grego Rossello: Pahoittelen tästä aiheutuvaa vaivaa (standup)

Argentiinalainen koomikko Grego Rossello astuu lavalle Buenos Airesissa setvimään mm. nykymaailman julkkistähtiä, lentokoneruokailua ja veljesrakkautta.

Jouluspesiaali – Miraculous: Ladybug ja Cat Noir (animaatio)

Pariisilaisteini Marinette muuntautuu supersankari Ladybugiksi löytääkseen salaisen ihastuksensa Adrienin, kun tämä karkaa kotoaan jouluna.

KENGAN ASHURA (animesarja)

Ohma Tokita päätyy kulissien taakse, missä yritysten erimielisyydet ratkotaan brutaaleilla gladiaattoriotteluilla. Viis rahasta, hän haluaa vain taistella – ja voittaa.

Kiia ja Kasper (animaatiosarja)

Vilkkaat sisarukset Kiia ja Kasper kokeilevat joka päivä eri ammatteja auttaakseen muita sisaruksiaan ratkomaan pulmia ja kokemaan seikkailuja.

Koko potti (komediaelokuva)

Kun Ozin naapuri osoittautuu karkuteillä olevaksi mafiaroistoksi, juonitteleva vaimo passittaa Ozin ilmoittamaan asiasta mafiapomolle – ja siitä petoksen kierre alkaa.

Midnight Diner: Tokyo Stories (uusi tuotantokausi)

Japanilaisen kuppilan asiakkaat löytävät elämistään yksinkertaisia mutta syvällisiä yhteyksiä lempiruokansa perusteella.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans (anime)

Joukko turvallisuudesta vastaavia lapsiagentteja kapinoi katastrofinjälkeisessä ja maankaltaistetussa Marsissa. Vastassa ovat petturiaikuiset ja Maan sortohallitus.

Molly's Game (rikosdraamaelokuva)

Entinen olympiaurheilija Molly Bloom pyöritti ison rahan julkkispokeriturnauksia, kunnes hänen ylellinen elämäntapansa oli viedä hänet vankilaan. Jessica Chastain tähdittää.

My Little Pony: Ystävyyden taikaa: Paras lahja (animaatio)

Ponit pääsevät juhlatuulelle arpoessaan, kuka hankkii kellekin lahjan. Sitten kirmataan ympäri Equestriaa etsimässä täydellisiä lahjoja.

Nowhere Man (taiwanilainen rikossarja)

Peloton triadin jäsen on sekaantunut kahteen juoneen, joiden välissä on 10 vuotta. Hänen on paettava vankilasta pelastaakseen rakkaan läheisensä.

Tucker - mies ja unelma

Toisen maailmansodan jälkeisinä vuosina Preston Tucker haaveilee tyylikkäämmän auton kehittämisestä, mutta tiellä on esteitä, joita pystyttää etenkin autoteollisuus.

Whitney (dokumentti)

Suorapuheiset arkistotallenteet ja perheenjäsenten haastattelut valottavat legendaarisen laulajan Whitney Houstonin elämää, työtä ja ongelmia.

Wonder (draamaelokuva)

Kasvoiltaan epämuodostunut poika on käynyt ikänsä kotikoulua, mutta nyt hän siirtyy tavalliseen kouluun ja yrittää löytää ystäviä kiusaajiensa joukosta.

1.11.

American Son (draamaelokuva)

Aika kuluu ja ilmapiiri kiristyy floridalaisella poliisiasemalla, kun kahta rotua edustava, erossa asuva pariskunta odottaa uutisia kadonneesta teini-ikäisestä pojastaan. Kerry Washington tähdittää. Katso traileri täällä.

Atypical (draamakomediasarja - uusi tuotantokausi)

Autistinen teini päättää hankkia tyttöystävän ja pakottaa itsenäistymispyrkimyksillään koko perheen suhteet aivan uusille urille.

Drive (intialainen toimintatrilleri)

Pahamaineinen varas suunnittelee katukaahaajan kanssa suurta ryöstöä, johon liittyy viranomaisten taidokasta huijausta, mutta näillä onkin omat likaiset salaisuutensa.

Hei ninja (animaatio)

Bestikset Wesley ja Georgie sekä heidän hassu kissa-apurinsa Pretzel muuntautuvat ninjoiksi ja astuvat taikamaailmaan ratkaisemaan ongelmia ja pelastamaan tilanteita.

Hurricane (toimintadraama)

Kun Hitlerin natsijoukot uhkaavat vallata Britannian ilmatilan, puolalaislentäjien laivue saapuu taistelemaan kuninkaallisten ilmavoimien rinnalle. Iwan Rheon tähdittää.

Joulusafari (romanttinen draamaelokuva)

Kun aviomies jättää ja lapset ovat jo maailmalla, Kate lähtee yksin toiselle häämatkalle Afrikkaan, mistä hän löytää elämälleen uuden tarkoituksen – ja ehkä rakkaudenkin. Katso traileri täällä.

Me olemme Aalto (saksalainen sarja - ensimmäinen tuotantokausi)

Salaperäinen luokkatoveri johtaa neljä idealistista teiniä protestoimaan kasvavaa kansallismielisyyden aaltoa vastaan, mutta heidän liikkeensä saa synkän käänteen. Katso traileri täällä.

Painovoimaa uhmaava mies

Eristyksissä kasvaneesta painovoimaa uhmaavasta pojasta varttuu poikkeuksellinen mies ja kansainvälinen julkkis, joka kaipaa yhteyttä toisiin ihmisiin.

Paradisen tulimyrsky (dokumentti)

Kalifornian historian tuhoisimmasta maastopalosta v. 2018 selviytyneet kertovat dokumentissa kokemuksiaan katastrofista, joka hävitti Paradisen kaupungin maan tasalle.

Sillä silmällä Japanissa

Fab Five -viisikko pistäytyy Tokioon jakelemaan iloa, tutustumaan kulttuuriin ja auttamaan neljää japanilaista miestä ja naista löytämään itseluottamuksensa.

The King (historiallinen elokuva)

Prinssi Halin on muututtava hurvittelijasta soturikuninkaaksi, kun hänen pitää taistella Englannin puolesta ja kamppailua käydään niin linnan sisä- kuin ulkopuolellakin.

Tuire: Sadonkorjuun aika (animaatio)

Sateenkaarimaassa on pian talviomenoiden sadonkorjuun aika, mutta Ynseä Synkeä ei haluakaan, että syksy saapuu. Onnistuuko Tuire ystävineen pelastamaan talviomenajuhlat?

Uskomaton tarina (komedia)

Syrjäisen kaupungin asukkaat yrittävät elvyttää uinuvaa yhteisöään, kun yllättäen saapuneet ulkomaalaiset aiheuttavat kulttuurishokin.

artikkelin avainsanat:
Netflix