Rex Features / AOP
10:10 - 25.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet: kauhutrilleri ja aikuisille suunnattua animaatiota

Netflix tarjoaa tänään mm. aikuisille suunnatun animaatiosarjan, BoJack Horseman, viimeisen tuotantokauden ensimmäisen osan sekä yksinoikeudella kauhutrillerin Rattlesnake. Katso Rattlesnake-traileri täällä.

Alla perjantain Netflix-uutuudet:

25.10.

BoJack Horseman (aikuisten animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

90-luvun rakastetuin komediakaakki tekee comebackin 20 vuotta myöhemmin. Hepo on äkämys, jolla on sydän... no ei nyt ihan kultaa... mutta jotain sinne päin. Kuparia?

Dolemite Is My Name (komediaelokuva)

Heikosti menestyvä koomikko Rudy Ray Moore lyö läpi 1970-luvun Los Angelesissa roisilla alter egollaan Dolemitella ja ottaa riskin hyppäämällä rohkeasti elokuvamaailmaan.

Huumeryhmä: Costa del Sol (espanjalainen rikossarja)

Neljä pelotonta ja impulsiivista poliisia perustaa erityisen huumeyksikön taistellakseen Espanjan Aurinkorannikolla 1970-luvulla käynnistyvää huumekauppaa vastaan.

It Takes a Lunatic – Wynn Handmanin elämä ja työ (dokumentti)

Provokatiivisen ja innovatiivisen taiteilijan muotokuvassa paneudutaan rakastetun näyttelijäntyön opettajan ja teatterituottajan Wynn Handmanin poikkeukselliseen elämään.

Kauhukamera (piilokamerasarja)

Käsittämätön kauhu laukeaa helpotuksen nauruun tässä piilokamerasarjassa, jossa tavalliset tallaajat pääsevät tähdiksi omaan kovan luokan kauhuleffaansa.

Kominsky-metodi (komediasarja - uusi tuotantokausi)

Draamavalmentaja Sandy Kominsky ja hänen paras ystävänsä Norman Newlander naurattavat toisiaan ikääntymisen ylä- ja alamäissä.

Monzón (rikossarja)

Sarja on dramatisointi argentiinalaisen nyrkkeilymestarin Carlos Monzónin elämästä ja hänen vaimonsa Alicia Muñizin kuoleman tutkinnasta.

My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan (talkshow)

"Bollywoodin kuningas" Shah Rukh Khan tapaa Lettermanin sekä Mumbaissa että New Yorkissa ja kertoo perheestään, maineensa saavuttamisesta ja miljoonista faneistaan.

Nailed It! Espanja (espanjalainen reality-sarja)

Harrastelijaleipurit yrittävät välttää katastrofin kopioidessaan upeita herkkuja. Panoksena on voitto ja 5 000 euroa.

Nailed It! Ranska (ranskalainen reality-sarja)

Hauskassa ja hupaisassa ruokakisassa kehnonpuoleiset kotileipurit yrittävät voittaa 5 000 euron palkinnon kopioimalla upeita jälkiruokaluomuksia.

Rattlesnake (kauhuelokuva)

Salaperäinen muukalainen pelastaa tytön kuolettavalta käärmeenpuremalta, mutta tytön yksinhuoltajaäiti joutuu korvaamaan palveluksen murhalla ennen auringonlaskua.

Veljeskunta (brasilialainen rikossarja)

Rehellinen asianajaja joutuu moraaliseen tienhaaraan, kun poliisit pakottavat hänet antamaan tietoja hänen vangitusta veljestään, joka johtaa nousevaa rikollisjoukkiota.

Wolkenbruchin sydämen valittu (sveitsiläinen komediaelokuva)

Mottia painostetaan menemään naimisiin kunnollisen ortodoksijuutalaisen naisen kanssa. Hän kuitenkin rakastuu yllättäen luokkatoveriin, jota hänen äitinsä ei hyväksyisi.

artikkelin avainsanat:
Netflix