Petteri Kaakinen
22:10 - 23.10.2019 / musiikki / Findance
Suomalainen Instagram-povipommi Johanna Kuvaja julkaisi seksikkään musiikkivideon Shower

Suomalainen Instagram-tähti Johanna Kuvaja on julkaissut musiikkivideon esikoissinglestään Shower.

- Video kuvastaa uutta alkua. Mulla on ollut hyvin värikäs menneisyys ja paljon vaikeita aikoja, joten tuo värien heittely ja niiden peseminen liittyy siihen, että vaikka menneisyys olisi kuinka 'sotkuinen', voi siitä huolimatta luoda itsensä uudestaan ja aloittaa puhtaalta pöydältä", hän toteaa ja jatkaa:

- Elämä antaa meille uuden alun minä tahansa hetkenä, jos niin päätämme. Meillä on valta muuttaa tarinamme suunta, ja tehdä sille onnellinen loppu. Kaikki on omasta asenteesta kiinni. Pitää vaan antaa itselle lupa uudistua. Meillä ei ole mitään velvoitetta entistä 'minää' kohtaan.

Shower-biisin kerrotaan soineen jo liki 40 eri maan radiokanavilla, 580 000 kaupallisessa keskuksessa ympäri maailman ja on tällä hetkellä neljättä viikkoa NED FM:n hittilistalla, joka soi viiden eri maan 105 radiokanavalla. Biisi päätyi listalle voitettuaan radiokanavan äänestyksen. Toinen suomalainen tällä listalla on Alma.

Biisin soundimaailman takaa löytyy lontoolainen miksaaja ja tuottaja Sefi Carmel, joka tykästyi biisin tarttuvaan kertosäkeeseen ja innostui miksaamaan biisin alusta loppuun uudestaan.

Katso Shower-video alla:

artikkelin avainsanat:
Johanna Kuvaja