Alamy / AOP
11:10 - 14.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 42 - kauhua, Marvel-tähden uusi sarja ja suuren luokan alkuperäiselokuva

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. Steven Soderberghin uuden elokuvan yksinoikeudella sekä Marvel-tähti Paul Ruddin uuden sarjan.

Alla viikon 42 Netflix-uutuudet:

15.10.

League of Legends – Peli-ilmiön synty (dokumentti)

Riot Gamesin fanit, asiantuntijat ja suunnittelijat käyvät läpi yhtiön nousua ensimmäisestä ilmaisesta demosta e-urheilun jättiläiseksi.

The Game Changers (dokumentti)

Erikoisjoukkojen kouluttaja James Wilks pyytää huippu-urheilijoita vertaamaan lihan, proteiinin ja kasvisruoan etuja voiman kehittämisessä. Spoileri: kasvisruoka voittaa.

16.10.

Park Na-rae: Glamour-varoitus (stand up)

Korealaisten rakastama koomikko ja isosiskohahmo puhuu seksistä, ihmissuhteista ja julkkisten elämästä – entistäkin roisimmin ja rohkeammin.

Sugar Landin haamut (dokumentti)

Texasilaisten amerikkalaismuslimien porukka järkyttyy, kun yksi heistä liittyy ääriliikkeeseen. Muut käyvät läpi ystävyytensä vaiheita ja pohtivat kaverin kohtaloa.

18.10.

17 (espanjalainen draamakomediaelokuva)

17-vuotias poika karkaa nuorisovankilasta ja lähtee etsimään terapiakoiraansa. Alkaa matka Cantabrian halki, ja poika luo taas yhteyden veljeensä ja isoäitiinsä.

Eli (kauhuelokuva)

Sairauden heikentämä 11-vuotias poika saapuu epätoivoisten vanhempiensa kanssa syrjäiselle klinikalle saamaan kokeellista hoitoa.

Lihansyöjä (dokumenttisarja)

Metsästäjä, kirjailija, kokki ja luonnonsuojelija Steven Rinella matkaa maailman syrjäisimpiin ja kauneimpiin kolkkiin kaatamaan riistaa pöytään.

Living with Yourself (komediasarja)

Elämään uupunut Miles käy kauppakeskuksen kylpylässä läpi salaperäisen hoidon ja huomaa herätessään olevansa kuin uusi ihminen – suorastaan sananmukaisesti. Pääosassa, tuplaroolissa Marvel-tähti Paul Rudd. Katso traileri täällä.

Sisustussuunnittelun mestarit (reality-sarja)

Kunnianhimoiset sisustussuunnittelijat muuntavat erilaisia suttuisia tiloja säihkyviksi kamppaillessaan elämänsä sopimuksesta lontoolaisen huippuhotellin kanssa.

Spirit – Vapauden kutsu: Heppatarinat (animaatio)

Lucky ystävineen seikkailee musiikkivideoiden ja lyhyiden jaksojen muodostamassa sekoituksessa, jossa sarjan hauskuus tiivistyy yhteen pakettiin.

Tell Me Who I Am: Lewisin veljesten tarina (dokumentti)

Dokumentissa Marcus kertoo muistinsa menettäneelle kaksosveljelleen Alexille menneisyyden tapahtumista. Marcus kuitenkin piilottelee myös synkkää perhesalaisuutta.

The Laundromat (draamakomedia)

Leskinaiselta huijataan vakuutusrahat, ja hän ryhtyy etsimään vastauksia. Jäljet johtavat ökyrikkaiden rahojen peittelyyn erikoistuneisiin kahteen panamalaisasianajajaan. Steven Soderberghin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Gary Oldman, Meryl Streep, Antonio Banderas, Sharon Stone ja David Schwimmer.

The Yard (turkkilainen rikossarja)

Tytärtään rakastava äiti joutuu kohtalokkaan perheriidan jälkeen vankilaan, jossa hän aloittaa selviytymistaistelun tukenaan vain toivo pääsystä takaisin lapsensa luo.

Toon (hollantilainen komediasarja)

Nettihitiksi levinnyt video nostaa erakkomaisen ja hieman tumpelon mainossäveltäjä Toonin kuuluisuuteen. Miten hän selviää showbisneksen karikoissa?

Upstarts (intialainen komediaelokuva)

Kolme collegesta valmistunutta nuorukaista perustaa startupin toiveenaan paitsi mammona, myös maailman parantaminen. Liikeidea toimii, mutta miesten välit kiristyvät.

Vaihtoehto luonnonvalinnalle (dokumenttisarja)

Geenejä muokkaamalla voimme hakkeroida biologiaamme, kuten poistaa sairauksia ja valikoida lasten ominaisuuksia. Tässä sarjassa tutustutaan alan ihmisiin.

Voimapiltti Bheem – Diwali-juhla (animaatio)

Lähde Bheemin kanssa koristelemaan kotia, ahmimaan herkkuja, pitämään hauskaa – ja tekemään vähän tuhmuuksiakin – kun valon juhla pyörähtää käyntiin.

Wounds (kauhuelokuva)

Neworleansilainen baarimikko poimii maasta tappelun aikana pudonneen puhelimen ja alkaa saada pahaenteisiä viestejä. Pian hän huomaa mielenterveytensä järkkyvän.

artikkelin avainsanat:
Netflix