Alamy / AOP
21:10 - 11.10.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Seksikäs Audra ei nauti lainkaan kiinteää ruokaa - jakaa myös paljastavia poseerauksia (kuvat)

Metro kertoo [lähde] naisesta, joka identifioituu hengittäjäksi (breatharian).

Instagramissakin vaikuttava Audra Bear sanoo paastoavansa välillä jopa 97 päivää. Hänen elämäntapansa saattaa muutenkin olla monien mielestä erikoinen, sillä hän ei syö lainkaan kiinteää ruokaa.

Bear matkustelee paljon. Hän kertoikin elämäntyylinsä koostuvan hauskanpidosta ja nautittavien asioiden tekemisestä. Hän saa iloa muun muassa omien mehujen tekemisestä sekä erilaisten vihannesten metsästämisestä kaupoista.

Breatharian-villityksessä on kyse siitä, että henkilö voisi meditaation kautta löytää henkisen tilan, jossa kaikki ravintoaineet voisi saada ilman tai auringonvalon kautta. Bear on yksi tähän uskovista henkilöistä.

Breatharian-elämäntavalle ei ole minkäänlaista tieteellistä pohjaa. Sitä on myös kutsuttu vaaralliseksi. Silti 25-vuotias Bear väittää sen olevan hänelle hyväksi.

Bear ei yritä elää sentään pelkästään ilmalla ja auringonvalolla. Hän syö myös ainakin mehu- ja smoothie-pohjaista ruokaa. Virkistykseksi hän juo teetä.

Bear uskoo kuitenkin pelkässä hengittämisessä olevan jotain maagista. Hänen mielestään se tuo ihmisen lähemmäksi omaa sisintä.

Alla Audra Bearin jakamia kuvia.

View this post on Instagram

A post shared by Gold Light (@audrabear) on

View this post on Instagram

A post shared by Gold Light (@audrabear) on

artikkelin avainsanat:
Audra Bear hullut jutut ruoka terveys