Alamy / AOP
14:10 - 11.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - perjantain uutuuksissa mm. Fractured-trilleri, jonka pääosassa Avatar-tähti Sam Worthington

Netflix tarjoaa tänään mm. odotetun Breaking Bad -elokuvan El Camino sekä yksinoikeudella trillerin Fractured.

Alla perjantain Netflix-uutuudet:

El Camino: Breaking Bad -elokuva (rikoselokuva)

Jesse Pinkman yrittää paeta menneisyyttään. Breaking Badin luojan Vince Gilliganin käsikirjoittaman ja ohjaaman elokuvan pääosaa näyttelee Aaron Paul. Kaso traileri täällä.

Fractured (trillerielokuva)

Miehen vaimo ja loukkaantunut tytär katoavat ensiavusta. Mies aloittaa hätääntyneen etsinnän ja vakuuttuu siitä, että sairaala salaa jotakin. Sam Worthington tähdittää - katso traileri täällä.

Insatiable (uusi tuotantokausi)

Teini innostuu kauneuskilpailuista kostaakseen kiusaajilleen. Häntä auttaa väheksytty valmentaja, joka pian huomaa haukanneensa liian ison palasen.

Pahan vaikutus (espanjalainen kauhuelokuva)

Alicia palaa lapsuudenkotiinsa auttamaan siskoaan heidän koomassa olevan äitinsä hoidossa ja joutuu kohtaamaan vanhan pimeyden voiman, joka uhkaa nyt hänen lastaan.

The Forest of Love (japanilainen rikoselokuva)

Huijari ja aloitteleva kuvausryhmä tunkevat itsensä kahden surun murtaman naisen elämään. Mikään ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää.

Wolkenbruchin sydämen valittu (sveitsiläinen komediaelokuva)

Mottia painostetaan menemään naimisiin kunnollisen ortodoksijuutalaisen naisen kanssa. Hän kuitenkin rakastuu yllättäen luokkatoveriin, jota hänen äitinsä ei hyväksyisi.

YooHoo pelastustehtävissä (animaatiosarja)

Nokkela YooHoo ja hänen reippaat ystävänsä kokevat maagisia seikkailuja, kun he kiertävät maailmaa auttamassa pulassa olevia eläimiä.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix