Alamy / AOP
11:10 - 07.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 41 - mm. Breaking Bad -elokuva El Camino luvassa

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. odotetun Breaking Bad -elokuvan El Camino. Katso suomitraileri täällä.

7.10.

Brawl in Cell Block 99 (rikoselokuva)

Huumekauppiaana toimiva ex-nyrkkeilijä joutuu möhlityn diilin seurauksena telkien taakse ja turvautuu väkivaltaan suojellakseen vaimoaan ja vielä syntymätöntä lastaan.

Crazy Rich Asians (draamaelokuva)

Rachel Chu lähtee poikaystävänsä kanssa tämän kotimaahan Singaporeen, missä hän tutustuu miehen perheen luksuselämään sekä joutuu kohtaamaan miehen paheksuvan äitimuorin.

8.10.

Deon Cole: Cole Hearted (standup)

Deon Cole uskoo, että stand up -komedia on viimeinen aito ilmaisumuoto. Hän selittää, milloin on oikea hetki kiittää Jeesusta ja väärä hetki sanoa "tota".

Kapteeni Kalsarin kammottava kertomus: Höpläween (animaatio)

Melvin yrittää perua halloweenin, mutta nokkelat bestikset Erno ja Huuko luovat oman haamujuhlansa – ja juhlasta tulee jymymenestys!

9.10.

Rhythm + Flow (musiikkikilpailu)

Tässä musiikkikilpailussa tuomarit Tip "T.I." Harris, Cardi B ja Chance the Rapper lähtevät etsimään kadulta seuraavaa rapin supertähteä.

10.10.

Friday Night Lights (urheiluelokuva)

Gary Gaines on pienen Texasilaisen kaupungin amerikkalainen jalkapallojoukkueen valmentaja, jonka ponnistukset vievät joukkueen osavaltion mestaruusliigaan.

Maa aikojen alussa (animaatioelokuva)

Kauhea maanjäristys vie isän ja äidin ja pikku brontosaurus Littlefoot lyöttäytyy yhteen muiden dino-orpojen kanssa.

Menestyksen avain (romanttinen komedia)

Kansasilaispoika muuttaa New Yorkiin ja saa pestin suuren yrityksen postiosastolta, mutta esiintyy johtoportaan jäsenenä tehdäkseen vaikutuksen erääseen tyttöön.

The Bling Lagosians (nigerialainen draamaelokuva)

Matriarkka on päättänyt pitää huikeat 51-vuotisjuhlat, mutta suvun velat ovat vaarassa paljastua ja tuhota koko liiketoiminnan ja suvun perinnön.

The Incredible Genie (koko perheen komedia)

Yksinäinen poika ystävystyy lampun hengen kanssa. Hengen toiveentoteutuskyvyssä on kuitenkin parantamisen varaa, joten seikkailuhan siitä syntyy – ja hieman pulmiakin.

Ultramarine Magmell (fantasia-anime)

Vuosikymmeniä uuden mantereen yllättävän syntymisen jälkeen nuori ammattipelastaja auttaa kartoittamatonta ja vaarallista uutta maailmaa tutkivia seikkailijoita.

11.10.

El Camino: Breaking Bad -elokuva (rikoselokuva)

Jesse Pinkman yrittää paeta menneisyyttään. Breaking Badin luojan Vince Gilliganin käsikirjoittaman ja ohjaaman elokuvan pääosaa näyttelee Aaron Paul. Kaso traileri täällä.

Fractured (trillerielokuva)

Miehen vaimo ja loukkaantunut tytär katoavat ensiavusta. Mies aloittaa hätääntyneen etsinnän ja vakuuttuu siitä, että sairaala salaa jotakin. Sam Worthington tähdittää - katso traileri täällä.

Insatiable (uusi tuotantokausi)

Teini innostuu kauneuskilpailuista kostaakseen kiusaajilleen. Häntä auttaa väheksytty valmentaja, joka pian huomaa haukanneensa liian ison palasen.

Pahan vaikutus (espanjalainen kauhuelokuva)

Alicia palaa lapsuudenkotiinsa auttamaan siskoaan heidän koomassa olevan äitinsä hoidossa ja joutuu kohtaamaan vanhan pimeyden voiman, joka uhkaa nyt hänen lastaan.

The Forest of Love (japanilainen rikoselokuva)

Huijari ja aloitteleva kuvausryhmä tunkevat itsensä kahden surun murtaman naisen elämään. Mikään ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää.

Wolkenbruchin sydämen valittu (sveitsiläinen komediaelokuva)

Mottia painostetaan menemään naimisiin kunnollisen ortodoksijuutalaisen naisen kanssa. Hän kuitenkin rakastuu yllättäen luokkatoveriin, jota hänen äitinsä ei hyväksyisi.

YooHoo pelastustehtävissä (animaatiosarja)

Nokkela YooHoo ja hänen reippaat ystävänsä kokevat maagisia seikkailuja, kun he kiertävät maailmaa auttamassa pulassa olevia eläimiä.

12.10.

Lähiön kasvatit (ranskalainen draamaelokuva)

Kolme veljestä – gangsteri, opiskelija ja herkässä vaiheessa oleva teini – oppivat lähiöelämän kovia läksyjä ja etsivät kukin omaa tapaansa selviytyä.

artikkelin avainsanat:
Netflix