Pixabay
16:10 - 07.10.2019 / maailmalta / Johan Ekroth
21-vuotias mies nukkui pommiin oikeuskäsittelystä ja sai itse tuomion - oli tarkoitus toimia valamiehenä

West Palm Beachilta Floridasta kotoisin oleva 21-vuotias Deandre Somerville sai hiljattain tuomion oikeudelta, koska ei ilmaantunut valamiehistöön pommiin nukkumisen vuoksi.

Oikeuskäsittelyn on tarkoitus alkaa Somervillen osin 09.00 aamulla, mutta nuori mies heräsikin vasta kellon ollessa 11.00, kirjoittaa Metro [lähde].

Sen sijaan, että Somerville olisi ollut asiasta yhteydessä oikeuteen, hän huomasi, että hänen oli syytä kiirehtiä työpaikalleen. Koska hän ei saapunut valamiehistöön, alkoi oikeuskäsittelyt 45 minuuttia myöhässä.

Myöhemmin samaisena päivänä mies oli pelaamassa baseballia isovanhempiensa kanssa, joiden luona hän myös asuu. Poliisi saapui paikalle ja kysyi, miksei mies saapunut oikeussaliin. Somerville kertoi syyn ja sen, ettei hänellä ole myöskään minkäänlaista rikostaustaa.

Pommiin nukkuminen toi kuitenkin Somervillelle tuomion, sillä hän joutui vankilaan kymmeneksi päiväksi, sai 150 yhdyskuntapalvelua, joutui maksamaan sakkoja 233 dollaria ja joutui kirjoittamaan anteeksipyynnön, jossa täytyi olla vähintään 100 sanaa.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut