Pixabay
11:10 - 05.10.2019 / maailmalta / Johan Ekroth
Naisella todettiin kaksi vaginaa ja kohtua - onnistui silti lähes mahdottomassa

36-vuotias Eleanor Rowe onnistui hiljattain synnyttämään vauvan, joka on hänen tapauksessaan todellinen ihme.

Kun Rowe oli 30-vuotias, hänellä todettiin kaksi vaginaa, kohtua ja kohdunkaulaa. Nainen oli ihmeissään löydöksistä, sillä hän ei ollut tiennyt niiden olemassaolosta mitään 30 vuoteen.

Vuonna 2015 lääkärit onnistuivat poistamaan leikkauksella "seinän", joka oli vaginoiden välissä, minkä jälkeen Rowella oli yksi vagina, kirjoittaa Metro [lähde].

Rowella oli silti yhä kaksi kohdunkaulaa ja kohtua. Lääkärit sanoivat hänelle, että hänen on hyvin epätodennäköistä saada koskaan vauvaa ja hänellä olisi 90 prosentin todennäköisyys keskenmenoon.

Kolme vuotta myöhemmin Rowe meni naimisiin ja alkoi tekemään kaikkensa sen eteen, jotta voisi päätyä raskaaksi, mikä onnistuikin varsin pian.

Kyseinen raskaus päättyi kuitenkin suruun, sillä Rowe sai keskenmenon, josta häntä oli varoiteltu. Hautajaisjärjestelyiden yhteydessä Rowe sai selville, että hän oli jälleen raskaana.

Tällä kertaa luvassa oli iloinen raskaus, sillä pariskunnalle syntyi onnistuneesti vauva. Rowe kertoo, että halusi jakaa kokemuksensa, jotta kyseisten ongelmien kanssa painivat naiset jaksaisivat yrittää vauvan saamista.

artikkelin avainsanat:
terveys