Alamy / AOP
08:10 - 30.09.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 40 - mm. hittileffa A Star Is Born ja kauhuleffa In the Tall Grass

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. viime vuonna ilmestyneen hittileffan A Star Is Born ja yksinoikeudella Stephen Kingin novelliin perustuvan kauhuelokuvan In the Tall Grass - katso traileri täällä.

Alla viikon 40 Netflix-uutuudet:

30.9.

A Star Is Born (musiikkidraamaelokuva)

Laulajalupaus aloittaa intohimoisen suhteen kokeneen muusikon kanssa. Hänen uransa lähtee nousukiitoon samalla kun hänen mielitiettynsä elämä ajautuu syöksykierteeseen. Lady Gaga ja Bradley Cooper tähdittävät.

Alvin ja pikkuoravat (animaatio)

Ihmisisänsä kasvattama ärhäkkä ja musikaalinen maaorava veljineen ajautuu kommellukseen jos toiseenkin ja oppii matkan varrella tärkeitä läksyjä.

Boo! A Madea Halloween (kauhukomediaelokuva)

Valppaan isän pyynnöstä Madea-neidin täytyy estää tämän tytärtä menemästä halloweenbileisiin, mutta hän joutuukin astetta kauhistuttavampien kemujen keskelle.

First Kiss (hollantilainen romanttinen draama)

Nousevan kosmetiikkafirman sinisilmäinen työntekijä palkkaa komean valokuvaajan, joka on salaa velkaa firman kilpailijalle – tytön kierolle tädille.

Lenni Lohikäärme (animaatio)

Nuori lohikäärme ja hänen ystävänsä seikkailevat metsässä ja auttavat toisiaan ongelmatilanteissa.

Masha ja Karhu (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Vilkas pikkutyttö Masha asuu metsän lähellä ja kokee ihania seikkailuja parhaan ystävänsä, eläkkeelle jääneen sirkuskarhun, kanssa.

Mo Gilligan: Momentum (standup)

Koomikko Mo Gilligan sekoittaa sulavia liikkeitä ja terävää huumoria vitsaillessaan vaatimattomista aluista, perheiden dynamiikasta ja yökerhossa tanssimisen vaikeudesta.

Paratiisin valtiaat (chileläinen saippuasarja)

Anastasia Cardonan aviomies murhataan. Leski perii miehensä kokaiini-imperiumin ja imeytyy mukaan rahan, vallan, väkivallan ja petoksen maailmaan.

Rakastan sinua – Avioerokomedia (ruotsalainen komedia)

Marianne kyllästyy intohimottomaan avioliittoonsa ja haluaa eron miehestään Gustavista. Miehellä on kuitenkin itselläänkin suunnitteilla suuri muutos.

The Death of Stalin (brittiläinen draamakomedia)

Josif Stalinin kuolema ajaa Neuvostoliiton hervottoman kaaoksen partaalle, kun kunnianhimoiset tunariministerit yrittävät ottaa diktaattorin paikan.

1.10.

Carmen Sandiego (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Kykyjään hyvään käyttävä mestarivaras Carmen Sandiego matkustelee ympäri maailmaa ja estää VILE:n pahoja tekoja taitavien apuriensa tukemana.

Justice League vs the Fatal Five (supersankarianimaatio)

Kun ajassa matkustava terroristiryhmä ottaa kohteekseen uuden Vihreän Lyhdyn, Justice League joutuu taistelemaan ystävänsä ja tulevaisuuden puolesta.

Nikki Glaser: Bangin’ (standup)

Kuumottavassa stand up -spesiaalissaan Nikki Glaser puhuu avoimesti ja yksityiskohtia säästelemättä seksistä, raittiudesta ja epävarmuuden voittamisesta.

2.10.

Laittomana siirtolaisena Yhdysvalloissa (dokumenttisarja)

Kahdeksan laittomasti maassa olevan perheen elämä on epävarmuuden vuoristorataa, kun Yhdysvaltojen maahanmuuttolakeja muutetaan.

Salainen valtakunta (koko perheen animaatio)

Teinityttö päätyy taikuuden avulla lumottuun metsään ja ryhtyy taistoon pahuutta vastaan seudun erikoisten asukkien kanssa.

Sinkut (meksikolainen romanttinen komedia)

Sulhasensa hylkäämä Ana osallistuu parinhakukurssille, joka on tarkoitettu miestä etsiville sinkkunaisille.

3.10.

Seis Manos (fantasia-anime)

Kamppailulajimestarin kasvattamat orvot joutuvat mukaan pahojen voimien, huumekartellien, vanhojen rituaalien ja verenvuodatusriittien salaperäiseen vyyhteen.

4.10.

El Dragón: Soturin paluu (meksikolainen saippuasarja)

Liikemies palaa Tokiosta kotimaahansa Meksikoon noustakseen isoisänsä seuraajaksi kartellin johtoon, mutta hänellä on vastassaan kaksi vallanhaluista kilpailijaa.

In the Tall Grass (kauhuelokuva)

Raskaana oleva nainen ja hänen veljensä kuulevat pojan avunhuutoja. He lähtevät etsimään poikaa pitkästä ruohikosta, mutta sieltä pois pääseminen voikin olla mahdotonta. Katso traileri täällä.

Kylmääviä tarinoita (uusi tuotantokausi)

Naamioitu hahmo kerää synkkiä tarinoita mustasta magiasta, ylimaallisista kohtaamisista ja kieroutuneesta teknologiasta lapsille tarkoitetussa antologiasarjassa.

Raising Dion (scifi-toiminta)

Leskiäiti päättää selvittää poikansa orastavien supervoimien mysteerin pojan erikoiskykyjä paljastamatta.

Super Monsters: Vidan ensimmäinen halloween (animaatio)

Supermonsterit esittelevät Vidalle halloween-perinteitään ja saavat kutsun Día de los Muertos -juhlaan.

5.10.

Legend Quest: Myyttimestarit (animaatio)

Myyttisiä olentoja herää henkiin, ja Leon, Teodoran, Don Andrésin ja Alebrijen – eli huippusalaisten hirviönmetsästäjien – on pelastettava päivä.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix