Alamy / AOP
08:10 - 27.09.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuuksissa mm. Narcos- ja Dexter-tähtien trillerileffa In the Shadow of the Moon

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. trillerileffan In the Shadow of the Moon, jota tähdittävät Boyd Holbrook (Narcos) ja Michael C. Hall (Dexter). Katso traileri täällä.

Alla perjantain Netflix-uutuudet:

Bard of Blood (intialainen toimintasarja)

Entinen intialaisvakooja, joka vuosia aiemmin mokasi tehtävän Balochistanissa, joutuu kohtaamaan menneisyytensä, kun hän palaa johtamaan epävirallista pelastustehtävää.

In the Shadow of the Moon (trillerielokuva)

Philadelphialaispoliisi alkaa seota jahdattuaan melkein koko ikänsä arvoituksellista sarjamurhaajanaista, jonka rikoksia ei ole onnistuttu selittämään. Katso Narcos ja Dexter -tähtien leffan traileri täällä.

Lohikäärmeet: Pelastuspartio (animaatio)

Kaksoset Daki ja Leila sekä heidän lohikäärmeystävänsä pelastavat muita, puolustavat kotiaan Kotapohjaa ja pitävät samalla hauskaa.

Skylines (saksalainen draamasarja)

Hip-hop-tuottaja joutuu keskelle järjestäytyneen rikollisuuden väkivaltaista maailmaa, kun hänen levy-yhtiöstään tulee huumebisnesten keskus.

Sturgill Simpson Presents Sound & Fury (anime-elokuva)

Visuaalisessa anime-albumissa salaperäinen ajaja kaahaa postapokalyptiseen helvettiin kohdatakseen kaksi hirviömäistä vihollistaan.

The Politician (draamakomedia)

Rikkaan perheen jälkikasvu Payton on aina halunnut presidentiksi, mutta ensin hänen on selvittävä kaikkein kavalimmasta poliittisesta laitoksesta: lukiosta.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix