Alamy / AOP
10:10 - 20.09.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - perjantain uutuuksissa mm. trilleri Vagabond ja rikossarja Criminal

Netflix aloittaa tänään mm. uuden rikossarjan Criminal. Lue kokeellisesta sarjasta lisää täällä.

Lisäksi luvassa on Zach Galifianakisin mukamentti Between Two Ferns: The Movie, dokumenttisarja Koodi Bill Gatesin mieleen ja korealainen trillerisarja Vagabond.

Alla perjantain Netflix-uutuudet:

Between Two Ferns: The Movie (mukamentti)

Zach Galifianakis reissaa etsimässä julkkisvieraita nollabudjetilla tehtävään talk show'hunsa. Itsekontrollille ei ole kapsäkissä tilaa; kiusallisille kysymyksille on.

Criminal: Espanja (rikossarja)

Kuulusteluhuoneessa rikostutkijat ja epäillyt koettelevat toinen toistensa mielenlujuutta. Totuuden selvittämiselläkin on joskus hintansa.

Criminal: Iso-Britannia (rikossarja)

Kello tikittää kuulusteluhuoneessa. Lontoolaisilla rikostutkijoilla on tähtäimessään kolme epäiltyä, joista jokaista syytetään julmasta rikoksesta.

Criminal: Ranska (rikossarja)

Pariisissa sijaitsevassa kuulusteluhuoneessa rikostutkijat ja epäillyt ottavat toisistaan mittaa. Salaisuudet paljastuvat, ja tapaukset saavat aivan uusia piirteitä.

Criminal: Saksa (rikossarja)

Kuulusteluhuoneessa rikostutkijat yrittävät saada epäillyt kertomaan totuuden. Toisinaan se vaatii sääntöjen rikkomista ja äärimmäisten riskien ottamista.

Koodi Bill Gatesin mieleen (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa miljardööri Bill Gates kertoo ihmisistä, joilla on ollut suurin vaikutus hänen elämäänsä sekä uskaliaista tavoitteista, joita hänellä yhä on.

Tuire: Karmivien karkkien päivä (animaatio)

Vain Tuire ystävineen voi pelastaa tilanteen, kun nälkäinen jeti syö kepposkarkin ja täyttää Sateenkaarimaan ulvovilla viherpäillä.

Vagabond (korealainen trilleri)

Sijaisnäyttelijä Cha Dal-geonin sukulaispoika kuolee lento-onnettomuudessa, ja hän kääntyy salaisen palvelun Go Hae-rin puoleen selvittääkseen, mitä todella tapahtui.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix