Alamy / AOP
08:10 - 27.08.2019 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 35

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuuselokuvat:

27.8. Johnny English iskee jälleen

Kyberhyökkäys paljastaa kaikkien brittiagenttien salaiset henkilöllisyydet. Johnny English joutuu jättämään eläkeläisyyden tauolle löytääkseen syyllisen. Pääosassa brittikoomikko Rowan Atkinson.

29.8. Wild Witch

Eräänä päivänä 12-vuotias Clara huomaa pystyvänsä haistamaan ja kuulemaan asioita, joita hänen ei pitäisi pystyä, ja samaan aikaan hän on vakuuttunut siitä, että mystinen, musta kissa seuraa häntä.

30.8. The Game Plan

Railakasta poikamiehen elämää viettävä NFL:n pelinrakentaja Joe Kingman kuulee olevansa 7-vuotiaan tytön isä. Joen on nyt sukkuloitava omien tekemistensä ja tyttärensä harrastusten välillä. Pääosassa Dwayne Johnson.

30.8. Ensimmäisenä kuussa

Ensimmäisenä Kuussa on vavahduttava tarina ensimmäisestä miehitetystä matkasta Kuun pinnalle. Sen keskiössä ovat astronautti Neil Armstrong (Ryan Gosling) ja Apollo 11 -lentoa edeltäneet tapahtumat 1960-luvulla. Armstrongin näkökulmasta kerrottu, intiimi ja syvällinen kuvaus perustuu hänen elämäkertaansa. Kuvatessaan yhtä ihmiskunnan suurimmista saavutuksista elokuva käsittelee myös uhrauksia, joita Armstrong, hänen perheensä ja kollegansa joutuivat tekemään sitä tavoitellessaan.

artikkelin avainsanat:
Viaplay