Alamy / AOP
08:10 - 26.08.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 35 - Marvel-huippuleffa ja paljon muuta luvassa

27.8.

Flatliners (scifi-kauhuelokuva)

Ryhmä lääketieteen opiskelijoita tutkii kuolemanjälkeistä elämää sydämiään pysäyttämällä, mutta he eivät tiedä, että kokeella on kauhistuttavia sivuvaikutuksia.

Miljoonamenu (ruokaohjelma - uusi tuotantokausi)

Uuden sukupolven ravintoloitsijat saavat tilaisuuden avata pop-up-ravintoloita vakuuttaakseen maksavat asiakkaat – ja tarkkasilmäisten rahoittajien paneelin.

Tähti (animaatio)

Ensimmäisestä joulusta kertovassa tarinassa suuria unelmoiva aasi pakenee orjatyöstä ja tutustuu muihin vapaina kulkeviin eläimiin.

Trolls – Svengi jatkukoon! (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Kuningatar Poppyn johdolla Trollikylässä juhlitaan rauhan aikakautta bileillä, kilpailuilla ja erikoistapahtumilla. Risukin yrittää ottaa ilon irti.

28.8.

Droppin' Cash: Los Angeles (reality-sarja)

Sarjassa seurataan muusikoita, urheilijoita ja vaikuttajia, jotka syytävät hurjia summia rahaa ylellisyyksiin Los Angelesissa.

Lukkojen takana (espanjalainen rikossarja - uusi tuotantokausi)

Poikaystävä puhuu nuoren ja naiivin Macarenan kavaltamaan hänelle rahaa. Macarena tuomitaan vankilaan, ja hänen on opittava selviytymään sen karussa maailmassa.

29.8.

Avengers: Infinity War (supersankarielokuva)

Supersankarit yrittävät estää Thanosta, galaksienvälistä sosiopaattia, saamasta Ikuisuuskiviä, joiden voimalla hän voi pyyhkäistä pois puolet koko universumin elämästä.

Falling Inn Love (romanttinen komedia)

Toimitusjohtaja voittaa Uudessa-Seelannissa sijaitsevan majatalon ja jättää kaupungin tomut taakseen remontoidakseen rähjäisen kiinteistön komean rakennusmiehen avulla.

Hyppy ajassa (scifi-elokuva)

Megin ja hänen pikkuveljensä Charles Wallacen isä katosi vuosia sitten. Nyt he kulkevat halki galaksien pelastaakseen isänsä pimeyden ytimestä.

Kardec (brasilialainen elokuva)

Katolisessa 1800-luvun Ranskassa professori Léon Rivail osallistuu spiritismisessioon, ja liike tempaa hänet mukaansa. Myös poliisit kiinnostuvat hänen innostuksestaan.

Uraäidit (kanadalainen komediasarja - uusi tuotantokausi)

Neljän naisen äitiysloma päättyy, ja he palaavat töihin yrittäen selviytyä lapsista, pomoista, rakkaushuolista ja elämästä nykypäivän Torontossa.

30.8.

Carole & Tuesday (animesarja)

Osa-aikainen Carole tapaa rikkaan Tuesdayn. Kumpikin tajuaa löytävänsä sopivan yhteistyökumppanin musiikkia varten. Yhdessä he saattavat ehkä onnistua.

Hollywoodin tyylitaiturit (reality-sarja)

Vapaa-ajallakin elämänsä jakavat JSN Studion omistajat Jason Bolden ja Adair Curtis pukevat julkkiksia näyttäviin asuihin ja laittavat luksuskoteja uuteen uskoon.

Kolmetoista käskyä (belgialainen trillerisarja)

Kaksi belgialaispoliisia jahtaa sarjamurhaajaa, joka saa inspiraationsa kymmenestä käskystä ja kiduttaa uhrejaan teatraalisilla tavoilla.

Luokkakaverit (ranskalainen komedia)

Kaksi parasta ystävää juhlivat villisti yläasteen luokkakokouksessa palaen halusta esitellä menestystään vanhoille luokkatovereille ja teinivuosien ihastuksille.

The A List (brittisarja)

Jännittävän yliluonnollisessa draamassa teinijoukko suuntaa syrjäisellä saarella pidettävälle leirille. Luvassa on rakkautta, kilpailuasetelmia ja arvoituksia.

The Dark Crystal: Age of Resistance (fantasiasarja)

Vallannälkäiset herrat imevät elinvoimaa Thra-planeetalta. Urhea Gelflingien joukko päättää yhdistää voimansa pelastaakseen maailmansa ja karkottaakseen pimeyden.

Tuire ja Sateenkaarimaa (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Kun Sateenkaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa.

Voimapiltti Bheem (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Viattoman taaperon ehtymätön uteliaisuus ja hurjat voimat käynnistävät vallattomia seikkailuja pienessä intialaiskaupungissa.

31.8.

Kramer vastaan Kramer (klassikkoelokuva)

Ted on urakeskeinen juppi, jonka vaimo jättää hänet ja heidän 6-vuotiaan poikansa. Ted sopeutuu kokoaikaiseen isyyteensä, mutta sitten vaimo tuleekin hakemaan poikaa.

My Little Pony: Ystävyyden taikaa (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Matka Equestrian lumottuun maahan, jossa yksisarviset seikkailevat ja oppivat tärkeitä asioita ystävyydestä.

Regression (rikos/kauhuelokuva)

Raiskaaja ei muista mitään teostaan. Tapauksen tutkiminen johdattaa etsivän ja psykologin patoutuneen pahuuden synkälle polulle. Emma Watson ja Ethan Hawke tähdittävät.

The Man with the Iron Heart (toimintatrilleri)

Kaksi tšekkoslovakialaista vastarintamiestä lähtee salamurhaamaan Reinhard Heydrichin, yhden "lopullisen ratkaisun" arkkitehdeistä. Jason Clarke ja Rosamund Pike tähdittävät.

Wind River (rikosdraama)

USA:n riista- ja kalatalousviraston jäljittäjä auttaa kokematonta FBI-agenttia, joka tutkii teinitytön murhaa syrjäisessä reservaatissa Wyomingissa. Jeremy Renner tähdittää.

Wonder Wheel (draama)

Coney Islandin hengenpelastaja kertoo tarinan gangstereita pakoilevasta tyttärestä ja tunteikkaasta äitipuolesta, joka katuu menneitä valintojaan. Justin Timberlake ja Juno Temple tähdittävät.

1.9.

Marshall (rikosdraama)

Thurgood Marshall oli USA:n ensimmäinen musta korkeimman oikeuden tuomari. Elämäkertaelokuva keskittyy hänen tärkeään rooliinsa sensaatiotapauksessa NAACP:n asianajajana. Chadwick Boseman, Kate Hudson ja Josh Gad tähdittävät.

artikkelin avainsanat:
Netflix