Rex Features / AOP
08:10 - 16.08.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuuksissa mm. scifiä ja komediaa

Netflix tarjoaa tänään mm. Marlon Wayans -komedian Kuutoset, jonka trailerin voit katsoa täällä.

Alla päivän Netflix-uutuudet:

Better Than Us (venäläinen scifi-sarja)

Hajoamisen partaalla oleva perhe saa haltuunsa huippurobotin, jota havittelevat sekä yritys että murhatutkijat ja terroristit.

Diagnoosi (dokumenttisarja)

Tohtori Lisa Sanders joukkoistaa hämmentävien ja harvinaisten sairauksien diagnooseja dokumenttisarjassa, joka perustuu hänen kolumniinsa New York Timesissa.

Kahdeksas uhri (espanjalainen trillerisarja)

Terrori-isku tappaa Bilbaossa seitsemän ihmistä tuhoten samalla terroriepäillyn ja hänen perheensä elämän. Kehenkään ei voi enää luottaa.

Kuutoset (amerikkalainen komediaelokuva)

Tuleva isä saa kuulla olevansa yksi kuutosista ja lähtee tapaamaan kauan kadoksissa ollutta perhettään. Kaikkia kuutta sisarusta esittää Marlon Wayans.

Pikku-Sveitsi (espanjalainen komediaelokuva)

Baskilaiskylästä löydetään William Tellin pojan hautaholvi. Riidanhaluiset paikalliset laittavatkin heti tohinaksi ja haluavat liittyä Sveitsiin.

QB1: Jenkkifutiksen nousevat tähdet (dokumenttisarja)

Kutkuttavassa sarjassa seurataan kolmea amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajaa, jotka pelaavat viimeistä lukiokauttaan ennen yliopistosarjan ykkösdivisioonaa.

Super Monsters: Takaisin kouluun (animaatio)

Pikkuhirviöt toivottavat Vidan tervetulleeksi Mäntyhaaraan. He esittelevät uudelle tulokkaalle lempipaikkojaan ja auttavat tätä selviytymään ensimmäisestä koulupäivästä.

Vihreä vyöhyke (kolumbialainen rikossarja)

Nuori naispoliisi Bogotásta tutkii viidakossa neljän naisen murhaa. Siellä hän törmää taikuuteen, synkkään juoneen ja omiin juuriinsa.

Netflix lisäsi hiljattain 56 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix