Alamy / AOP
08:10 - 15.08.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - nyt torstainakin paljon uutuuksia

Netflix julkaisee tällä viikolla paljon materiaalia myös torstaina.

Alla päivän tulevat uutuudet:

Cannon Busters (animesarja)

Kuolematon kapinallinen Philly the Kid ja muuntautumiskykyinen vaaleanpunainen Cadillac-auto auttavat sitkeän iloista ystävyysdroidia löytämään kadonneen prinssin.

Horton Foote's: Alone (draamaelokuva)

Leskeksi jäänyt mies joutuu ahneiden veljenpoikiensa juonittelun kohteeksi, kun öljy-yhtiö tarjoaa suuren summan hänen mailtaan löytyvästä mustasta kullasta.

Invader Zim: Mustuuden aika (animaatioelokuva)

Avaruusolio Zim palaa aloittamaan seuraavan vaiheen maanvalloitussuunnitelmastaan, ja hänen vihollisensa Dib yrittää paljastaa hänen lopullisesti.

Out of Time (draamaelokuva)

Jackin nokoset venähtävät 20 vuoden pituisiksi. Sillä välin vaimosta ja tyttärestä on tullut ventovieraita, ja pikkukaupungin idyllikin on muisto vain.

The Canterville Ghost (draamaelokuva)

Patrick Stewart ja Neve Campbell ovat pääosissa Oscar Wilden klassikkotarinaan perustuvassa elokuvassa, jossa nuori nainen tutustuu uuden kotinsa aavemaiseen asukkiin.

Vertigo – Punainen kyynel (klassikkoelokuva)

Alfred Hitchcockin mukaansatempaavassa mestariteoksessa entinen poliisietsivä rakastuu varjostamaansa naiseen traagisin seurauksin.

Whindersson Nunes: Aikuinen (standup)

Brasilialainen YouTube-sensaatio Whindersson Nunes palaa kertoo kokemuksistaan ja tähteyttä edeltävästä ajastaan hupaisien tarinoiden ja eriskummallisten laulujen siivin.

Netflix lisäsi hiljattain 56 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix