Alamy / AOP
08:10 - 12.08.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 33 - paljon uutta luvassa

Netflix tarjoaa tulevalla viikolla tuhdin tarjonnan uutta alkuperäismateriaalia!

12.8.

Action Point (komediaelokuva)

Huimapäinen stuntti rakentaa kakkosluokan huvipuiston New Jerseyyn ja yrittää kaikin keinoin pitää sen auki, kun ahne rakennuttaja saapuu sotkemaan kuvioita.

Calum Von Moger – Lannistumaton (dokumentti)

Kehonrakentaja ja kaksinkertainen Mr. Universe -tittelin voittaja Calum von Moger kertoo matkastaan menestykseen ja paluustaan takaisin huipulle traagisen vamman jälkeen.

13.8.

All is Lost (draamaelokuva)

Vuorosanattomassa draamassa merelle eksynyt mies taistelee rohkeasti hurjaa myrskyä vastaan ja yrittää selviytyä keinolla millä hyvänsä.

Pähkinänsärkijä (fantasiaelokuva)

Elle Fanning näyttelee nuorta tyttöä, joka saa joululahjaksi pähkinänsärkijän ja sukeltaa seikkailuntäyteiseen fantasiamaailmaan.

Tiffany Haddish Presents: They Ready (standup)

Energiaa pursuavien spesiaalien sarjassa Tiffany Haddishin valitsemat kuusi erilaista koomikkoa esittelevät jalostamatonta huumoriaan.

14.8.

Happy Jail – Tanssivat vangit (dokumenttisarja)

Michael Jackson -tanssivideosta tunnettu filippiiniläisvankila saa johtoonsa entisen vangin. Vankilaa kritisoidaan valinnasta, ja käänne saa aikaan paljon keskustelua.

15.8.

Cannon Busters (animesarja)

Kuolematon kapinallinen Philly the Kid ja muuntautumiskykyinen vaaleanpunainen Cadillac-auto auttavat sitkeän iloista ystävyysdroidia löytämään kadonneen prinssin.

Horton Foote's: Alone (draamaelokuva)

Leskeksi jäänyt mies joutuu ahneiden veljenpoikiensa juonittelun kohteeksi, kun öljy-yhtiö tarjoaa suuren summan hänen mailtaan löytyvästä mustasta kullasta.

Invader Zim: Mustuuden aika (animaatioelokuva)

Avaruusolio Zim palaa aloittamaan seuraavan vaiheen maanvalloitussuunnitelmastaan, ja hänen vihollisensa Dib yrittää paljastaa hänen lopullisesti.

Out of Time (draamaelokuva)

Jackin nokoset venähtävät 20 vuoden pituisiksi. Sillä välin vaimosta ja tyttärestä on tullut ventovieraita, ja pikkukaupungin idyllikin on muisto vain.

The Canterville Ghost (draamaelokuva)

Patrick Stewart ja Neve Campbell ovat pääosissa Oscar Wilden klassikkotarinaan perustuvassa elokuvassa, jossa nuori nainen tutustuu uuden kotinsa aavemaiseen asukkiin.

Vertigo – Punainen kyynel (klassikkoelokuva)

Alfred Hitchcockin mukaansatempaavassa mestariteoksessa entinen poliisietsivä rakastuu varjostamaansa naiseen traagisin seurauksin.

Whindersson Nunes: Aikuinen (standup)

Brasilialainen YouTube-sensaatio Whindersson Nunes palaa kertoo kokemuksistaan ja tähteyttä edeltävästä ajastaan hupaisien tarinoiden ja eriskummallisten laulujen siivin.

16.8.

Better Than Us (venäläinen scifi-sarja)

Hajoamisen partaalla oleva perhe saa haltuunsa huippurobotin, jota havittelevat sekä yritys että murhatutkijat ja terroristit.

Diagnoosi (dokumenttisarja)

Tohtori Lisa Sanders joukkoistaa hämmentävien ja harvinaisten sairauksien diagnooseja dokumenttisarjassa, joka perustuu hänen kolumniinsa New York Timesissa.

Kahdeksas uhri (espanjalainen trillerisarja)

Terrori-isku tappaa Bilbaossa seitsemän ihmistä tuhoten samalla terroriepäillyn ja hänen perheensä elämän. Kehenkään ei voi enää luottaa.

Kuutoset (amerikkalainen komediaelokuva)

Tuleva isä saa kuulla olevansa yksi kuutosista ja lähtee tapaamaan kauan kadoksissa ollutta perhettään. Kaikkia kuutta sisarusta esittää Marlon Wayans.

Pikku-Sveitsi (espanjalainen komediaelokuva)

Baskilaiskylästä löydetään William Tellin pojan hautaholvi. Riidanhaluiset paikalliset laittavatkin heti tohinaksi ja haluavat liittyä Sveitsiin.

QB1: Jenkkifutiksen nousevat tähdet (dokumenttisarja)

Kutkuttavassa sarjassa seurataan kolmea amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajaa, jotka pelaavat viimeistä lukiokauttaan ennen yliopistosarjan ykkösdivisioonaa.

Super Monsters: Takaisin kouluun (animaatio)

Pikkuhirviöt toivottavat Vidan tervetulleeksi Mäntyhaaraan. He esittelevät uudelle tulokkaalle lempipaikkojaan ja auttavat tätä selviytymään ensimmäisestä koulupäivästä.

Vihreä vyöhyke (kolumbialainen rikossarja)

Nuori naispoliisi Bogotásta tutkii viidakossa neljän naisen murhaa. Siellä hän törmää taikuuteen, synkkään juoneen ja omiin juuriinsa.

Netflix lisäsi hiljattain 56 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix