Alamy / AOP
08:10 - 22.07.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 30 - kauhua, scifiä ja Orange Is the New Black päättyy

Netflix päättää perjantaina yhden suosituimmista sarjoistaan Orange Is the New Black.

Tulevat Netflix-uutuudet viikolla 30:

22.7.

A Ghost Story (yliluonnollinen draama)

Mies kuolee kolarissa, mutta hänen sielunsa jää jumiin hänen ja hänen vaimonsa yhteiseen kotiin. Samalla ovet menneisyyteen ja tulevaisuuteen avautuvat.

24.7.

The Great Hack – Tietovuotoskandaalin tarina (dokumentti)

Dokumentissa selvitetään, miten datayhtiö Cambridge Analyticasta tuli sosiaalisen median pimeän puolen symboli vuoden 2016 Yhdysvaltojen presidentinvaalien jälkeen.

25.7.

Another Life (scifi-sarja)

Avaruudesta putoaa massiivinen artefakti Maahan. Niko Breckinridge johtaa kansainvälistä ryhmää, jonka tehtävä on etsiä artefaktin lähde ja ottaa ensikontakti.

Uraäidit (kanadalainen komediasarja)

Neljän naisen äitiysloma päättyy, ja he palaavat töihin yrittäen selviytyä lapsista, pomoista, rakkaushuolista ja elämästä nykypäivän Torontossa.

26.7.

Boi (espanjalainen draamaelokuva)

Nuoren autonkuljettajan elämä on risteyksessä. Hän kuskaa kahta asiakasta ympäri Barcelonaa ja sotkeutuu heidän salaperäiseen tehtäväänsä.

Eerie (filippiiniläinen kauhuelokuva)

Oppilaan itsemurha järkyttää katolisessa tyttökoulussa, ja selvänäkijän kykyjä omaava opinto-ohjaaja turvautuu haamuun paljastaakseen luostarin verisen menneisyyden.

Girls With Balls (ranskalainen kauhukomedia)

Kieroutuneet metsästäjät vaanivat naisten lentopallojoukkuetta metsässä. Pystyykö joukkue kääntämään vaarallisen pelin voitokseen?

Noidista pahin (brittiläinen lastensarja)

Kömpelö tyttö aloittaa opinnot noitakoulussa, mutta tunaroiva sankarittaremme alkaa epäillä soveltumistaan alalle. Sarja perustuu Jill Murphyn rakastettuihin kirjoihin.

Orange Is the New Black (draamakomedian viimeinen tuotantokausi)

Emmy-palkitussa sarjassa eliittitaustainen newyorkilaisnainen joutuu naisvankilaan vanhasta hairahduksesta. Sarjan käsikirjoittaja on myös suositun Weeds-sarjan luoja.

Poikani Henrik (argentiinalainen psykologinen trilleri)

Psykologisessa trillerissä taidemaalari Lorenzon elämä karkaa käsistä, kun hän pelkää vaimonsa yrittävän eristää hänet heidän poikavauvastaan.

27.7.

Pikkujalka (animaatioelokuva)

Kun Migo-jeti väittää, että pikkujalkoja on olemassa, muut jetit karkottavat hänet kylästä, mutta Migo päättää todistaa olevansa oikeassa.

Netflix lisäsi hiljattain 56 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix