Sony
10:10 - 09.07.2019 / pelit / Findance
PlayStation Store - PS4-peliuutuudet viikolla 28 - mm. Dragon Quest Builders 2

PlayStation Store tarjoaa ostettavaksi seuraavat uudet PlayStation 4 -pelijulkaisut tällä viikolla

8.7. Brain Breaker

9.7. New Star Manager

Ota komentoosi New Star FC – vaikeuksissa oleva jalkapallojoukkue, joka tarvitsee manageritaitojasi ja -vaistojasi tiimin potentiaalin toteuttamiseen ja huipulle pääsemiseen.

9.7. They Are Billions

They Are Billions on Steampunk-tyylinen strategiapeli, jonka tapahtumapaikka on maailmantuhon jälkeinen planeetta. Rakenna ja puolusta siirtokuntia miljardeilta taudinkantajilta, jotka pyrkivät tuhoamaan ihmiskunnan viimeisetkin rippeet. Voiko ihmiskunta selvitä maailmanlaajuisen zombituhon jälkeen?

9.7. Pic-a-Pix Color 2

9.7. Penn & Teller VR: F U, U, U, & U (PS VR)

Astu legendaaristen taikureiden, Houdinin, Cardinin ja itsensä Penn Jilletten, kenkiin ja esitä oma vedestä vapautumisesi ja korttitemppusi – Penn & Tellerin toimiessa taikaoppainasi.

9.7. FOCUS on YOU (PS VR)

9.7. Pool Nation

10.7. Bouncy Bullets

10.7. Grass Cutter – Mutated Lawns

10.7. SolSeraph

11.7. Blazing Chrome

11.7. Rain City

12.7. Dragon Quest Builders 2

DRAGON QUEST BUILDERS 2 on roolipeli, jossa rakennetaan palikoilla. Pelissä on lumoava yksinpelikampanja ja monipuolinen rakennustila, johon voi osallistua verkossa jopa neljä pelaajaa. Lähde elvyttämään autiota maailmaa salaperäisen Malroth-kumppanin kanssa. Vie sitten rakentajasi verkkoon ja luo ystäviesi kanssa jotain aivan upeaa.

12.7. Streets of Rogue

Fight, sneak, and hack your way through randomly generated cities. It's like Nuclear Throne meets Deus Ex, mixed with the anarchy of GTA. Rogue-lite meets immersive sim, and goes completely insane.

12.7. Aggelos

12.7. Redeemer: Enhanced Edition

12.7. Rise of Insanity

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4