Alamy / AOP
08:10 - 08.07.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 28 - mm. Marvel-tähtien uusi toimintaelokuva yksinoikeudella

Netflix julkaisee tällä viikolla mm. seuraavat uutuudet:

9.7.

Aziz Ansari: Right Now (standup)

Spike Jonzen ohjaamassa stand up -spesiaalissa Aziz Ansari kertoo omia näkemyksiään ja huvittavia käsityksiä tiedostamisesta, perheestä ja sosiaalisesta ilmapiiristä.

10.7.

Me McKellanit (komediasarja - 1. tuotantokausi)

McKellanit muuttavat Seattlesta Georgiaan, mutta suurkaupunkilaisilla on alkuun opettelemista etelän pikkukaupungin ja vanhoillisten isovanhempien tavoille.

Parchís: Dokumentti

Dokumentin valokeilassa on Parchís, espanjalaisen levy-yhtiön lapsista koostama yhtye, joka sai 80-luvulla ennennäkemätöntä menestystä hiteillään ja menestysleffoillaan.

11.7.

Cities of Last Things (taiwanilainen scifi-elokuva)

Käänteisessä aikajärjestyksessä purkautuvassa dystooppisessa tarinassa mies haluaa kostaa ihmisille, jotka kohtelivat häntä kaltoin vuosikymmeniä aikaisemmin.

12.7.

3 kaukaa: Tarinoita Arkadiasta (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Kaksi ylhäistä avaruusolioteiniä päätyy pakkolaskun seurauksena Maahan ja yrittää sopeutua ihmisten joukkoon. Kaiken lisäksi heillä on palkkionmetsästäjät kannoillaan.

4L (espanjalainen komediaelokuva)

Kaksi vanhaa kaverusta lähtee uudestaan autoilemaan aavikon halki Espanjasta Maliin nähdäkseen kuolemaa tekevän ystävänsä. Mukaan otetaan ystävän etäiseksi jäänyt tytär.

Blown Away: Lasinpuhaltajien kisa (reality)

Kymmenen lasinpuhalluksen taituria käy kuumaa haastekisaa voittaakseen 60 000 dollarin palkinnon ja mestarin tittelin.

Extreme Engagement – Avioliittotesti (reality)

Kihlapari kiertää maailmaa vuoden ajan tutustuen eri kulttuurien häätapoihin. Lähentääkö matka heitä vai repiikö se heidät erilleen?

Point Blank (toimintaelokuva)

Pelastaakseen raskaana olevan vaimonsa ensiavun hoitaja joutuu auttamaan haavoittunutta murhaepäiltyä, mutta aikaa on niukasti ja vastassa on korruptoituneita poliiseja. Marvel-leffoistakin tutut Anthony Mackie ja Frank Grillo tähdittävät. Katso traileri täällä.

Stellan kidnappaus (saksalainen trillerielokuva)

Kadulta siepattu, sidottu ja suukapuloitu nainen, josta vaaditaan lunnaita, tekee tukalassa tilanteessa kaikkensa suistaakseen sieppaajiensa suunnitelmat raiteiltaan.

Taco: Monipuolinen herkku (ruokaohjelma)

Useimmilla suosituimmilla tacoversioilla on pitkä ja rikas historia. Ruokahalua herättävä ja valaiseva ruokamatka esittelee eri tacojen tuntemattomiksi jääneitä taustoja.

Tuire: Musiikkituokio (animaatiosarja)

Tuire ystävineen on tehnyt perinteisistä lastenlauluista hassunhauskoja ja tuoreen moderneja musiikkivideoita.

You Me Her (komediasarja - uusi tuotantokausi)

Juppipariskunta Jack ja Emma palkkaa escort-tytön seksielämänsä lisämausteeksi, mutta tilanne mutkistuu, kun mukaan astuvat romanttiset tunteet.

13.7.

R.I.P.D. (toimintakomediaelokuva)

Murhattu poliisi liittyy kuolemansa jälkeen epäkuolleiden poliisien ryhmään, joka auttaa tuoreita vainajia sopeutumaan tuonpuoleiseen.

Your Highness (komediaelokuva)

Paha velho kidnappaa jalon prinssin neitseellisen morsiamen ja hänen ei niin hyvin toimeentuleva veljensä liittyy seikkailuun kauniin neitokaisen pelastamiseksi.

Netflix lisäsi hiljattain 56 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix