Alamy / AOP
08:10 - 25.06.2019 / pelit / Findance
PlayStation Store - PS4-peliuutuudet viikolla 26 - mm. F1 2019 ja Final Fantasy XIV: Shadowbringers

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -peliuutuudet:

24.6. COUNTER FIGHT 3 (PS VR)

25.6. We. The Revolution

We The Revolution on ainutlaatuinen peli, jossa hyödynnetään harvinaista taidetyyliä. Peli sijoittuu Ranskan vallankumouksen verellä liotettuun ja vainoharhaiseen maailmaan, jossa ei useimmiten pystynyt erottamaan ystävää vihollisesta. Vallankumouksellisen tuomioistuimen tuomarina langetat tuomioita ja pelaat vaarallista poliittista peliä. Päivän päätteeksi voit myös keskustella päätöksistäsi perheen kanssa.

25.6. Monster Jam Steel Titans

Oikeita monsteriautoja. Oikeaa toimintaa. Monster Jam! Monster Jam Steel Titans tuo koko Monster Jam -kokemuksen kaikkien ulottuville! Kaikki autot, stuntit, stadionit, kilpailut ja mielettömät ilmalennot yhdessä ja samassa pelissä! Pelaa eri pelimuotoja, mukaan lukien Stadium ja Racing-ulkokilpailut sekä erilaiset Stunt Challenge -haasteet ja Destruction-tilat!

25.6. Car Mechanic Simulator

Car Mechanic Simulator haastaa pelaajat korjaamaan, maalaamaan, säätämään ja ajamaan autoja. Etsi ainutlaatuisia ja klassikkoautoja uusissa Barn Find- ja Junkyard-moduuleissa.
Rakenna ja laajenna korjausimperiumiasi tässä uskomattoman yksityiskohtaisessa ja realistisessa simulaatiossa, jossa autot ovat uskomattoman yksityiskohtaisia. Kaikki tämä tarjotaan uusilla, fotorealistisilla grafiikoilla. Mukana on enemmän autoja (48), työkaluja (yli 10), vaihtoehtoja ja osia (yli 1 000) kuin koskaan aiemmin. On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin!

25.6. Irony Curtain: From Matryoshka with Love

Katso Irony Curtainin taakse tässä satiirisessa point & click -seikkailussa, joka on LucasArtsin ja Daedalic Entertainmentin parhaiden pelien inspiroima! Koe totalitäärinen Matryoshka Evanin silmien lävitse, kun tämä alemman tason hassu journalisti vedetään tahattomasti keskelle kahden vallan välistä vakoilumittelöä. Hyppää hulvattomaan agenttiseikkailuun, paljasta omituisen kommunistimaan (ja voimakkaan kapitalisti-imperiumin) salaisuuksia, todista tarina täynnä käänteitä ja paljasta salaperäisen suuren johtajan todellinen agenda!

25.6. Samurai Shodown

Lähes kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen SAMURAI SHODOWN on taas täällä! Kriitikoiden ylistämän KING OF FIGHTERS XIV:n tekijöiden kehittämässä pelissä kolmetoista aiemmista peleistä tuttua taistelijaa ja kolme uutta ottavat mittaa toisistaan legendaarisella taistelukentällä!

27.6. The Sinking City

The Sinking City on seikkailu- ja tutkimispeli, joka sijoittuu kauhumestari H.P. Lovecraftin teosten inspiroimaan avoimeen maailmaan. Puolittain uponnut Oakmont on joutunut yliluonnollisten voimien valtaan. Sinä olet yksityisetsivä, jonka tehtävänä on selvittää mikä on vallannut kaupungin... ja saastuttanut asukkaiden mielet.

27.6. War Tech Fighters

War Tech Fighters - the space action game that combines the spectacular action of Japanese Anime with Hollywood Blockbusters. Configure, upgrade and customize your War Tech and dive into battle to fight back the Zatronian forces and save your galaxy!

28.6. FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

Warrior of Light – Ota pimeys vastaan ja luo uusi kohtalo ylistetyn verkkoroolipelin seuraavassa laajennuksessa!

28.6. F1 2019

F1 2019, virallinen videopeli, haastaa sinut kukistamaan kilpakumppanisi Codemastersin historian kunnianhimoisimmassa F1-pelissä. F1 2019 sisältää kaikki viralliset tiimit ja kuljettajat sekä kauden kaikki 21 rataa. Tänä vuonna mukana on myös F2, ja pelaajat voivat kisailla kaudella 2018.

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4