Alamy / AOP
05:10 - 25.06.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 26

25.6.

Hikaru Utada Laughter in the Dark Tour 2018 (musiikki)

Hikaru Utada juhlistaa kaksikymmenvuotista taiteilijauraansa ja nousee Makuhari Messen lavalle Laughter in the Dark -kiertueen päätöskonsertissa.

Mike Epps: Only One Mike (stand up)

Suorasukaisessa stand up -spesiaalissaan Mike Epps ruotii makuuhuoneasioita, erityisopetusta, ruumiinjäsenten ikääntymistä ja ties mitä.

The Man with the Iron Fists (toimintaelokuva)

Kung-futa ja hiphopia yhdistelevä kamppailulajitrilleri tuo mieleen tarun klaanien välisen taistelun keskelle joutuneesta kiinalaisesta sepästä.

27.6.

Further Tales of the City (draamasarja)

Monimutkaiset romantiikan kiemurat, reissu kaupungin ulkopuolelle ja järkyttävä paljastus ravisuttavat Barbary Lane 28:n asukkaita.

More Tales of the City (draamasarja)

Eletään vuotta 1977, ja San Franciscon Barbary Lanella koetaan uusia seikkailuja ja jännittäviä romansseja sekä selvitellään merkillistä mysteeriä.

Tales of the City (draamasarja)

Sinisilmäinen Mary Ann Singleton saapuu San Franciscoon vuonna 1976 ja saa boheemista vuokraemännästään sekä Barbary Lane 28:n monenkirjavista asukkaista uuden perheen.

28.6.

7SEEDS (scifi-anime)

Ujo Natsu herää osana ryhmää, jonka tehtävänä on varmistaa ihmiskunnan eloonjääminen. Yhdessä ryhmäläisten on selviydyttävä muuttuneella maapallolla.

Black Panther (Marvel-supersankarielokuva)

Eristyneen mutta hyvin edistyneen Afrikan maan Wakandan uusi supervoimainen johtaja T'Challa puolustaa kotiaan uusilta ja vanhoilta vihollisilta.

Lukkojen takana (espanjalainen rikossarja)

Poikaystävä puhuu nuoren ja naiivin Macarenan kavaltamaan hänelle rahaa. Macarena tuomitaan vankilaan, ja hänen on opittava selviytymään sen karussa maailmassa.

Motown Magic (australialainen draamasarja)

Kekseliäs Ben antaa kaupungille uuden ilmeen herättämällä katutaiteen eloon. Siinä häntä auttavat taikapensseli ja klassinen Motown-musiikki.

Perhefirma (ranskalainen draamasarja)

Yrittäjäperhe kuulee, että Ranska on laillistamassa marihuanan, joten he päättävät muuttaa huonosti menestyvän lihakauppansa pikavauhtia kannabiskahvilaksi.

Pitävät todisteet? (dokumenttisarja)

Tosirikossarja esittelee kyseenalaisia rikosteknisiä menetelmiä, kuten kosketus-DNA-näytteet ja ruumiskoirat, ja niiden käytön seurauksena tuomittuja syyttömiä ihmisiä.

Shaft (toimintaelokuva)

Kovanaamainen yksityisetsivä John Shaft saa avunpyynnön etäiseksi jääneeltä pojaltaan, mutta saa huomata, että joskus omena putoaa kauas puusta.

Terminator 2: Judgment Day (scifi-toimintaelokuva)

Jatko-osassa uudelleenohjelmoitu terminaattori saapuu tulevaisuudesta pelastamaan nuoren John Connorin muotoaan muuttavalta kyborgilta, joka ei aio antaa periksi.

Valittu (brasilialainen draamasarja)

Kolme lääkäriä lähtee viemään zikavirusrokotteita Pantanalin syrjäseudulle. Vastassa on parantaja, jonka mystinen lahko alkaa kietoa tulijoita otteeseensa.

29.6.

Daddy's Home 2 (komedia)

Bradin ja Dustyn autuas yhteisvanhemmuus häiriintyy heidän omien isiensä tullessa joulunpyhiksi kylään – toinen on machomies, toinen pehmo.

Downsizing (komediaelokuva)

Esikaupunkilaispariskunta Paul ja Audrey päättää kutistaa itsensä pieniksi ja muuttaa miniatyyrikaupunkiin, jossa he voivat elää loisteliaassa ylellisyydessä.

My Soul to Take (kauhuelokuva)

Vuosia säälimättömän sarjamurhaajan epäillyn kuoleman jälkeen alkaa kadota lapsia, joiden syntymäpäivä vastaa hänen epäiltyä kuolinpäiväänsä.

Pelkokamera (piilokameraohjelma)

Kammottavassa mutta ratkiriemukkaassa piilokameraohjelmassa ilkikuriset ystävät ja perheenjäsenet tekevät tarkoin suunniteltuja kepposia pahaa-aavistamattomille uhreille.

Salvation (scifi-sarja)

Teknillisen korkeakoulun maisteriopiskelija ja teknologiamiljardööri puhaltavat yhteen hiileen ja yrittävät epätoivoisesti estää asteroidia törmäämästä Maahan.

Social Animals (romanttinen draama)

Yrittäessään pelastaa epäonnisen yrityksen, kohentaa rakkauselämäänsä ja aikuistua millenniaali-pössyttelijä rakastuu palavasti naimisissa olevaan mieheen.

The Affair (uusi tuotantokausi)

B-luokan kirjailija Noah ja kohtaloonsa alistunut tarjoilijatar Alison tapaavat merenrantakohteessa ja aloittavat salattuja intohimoja tihkuvan vaarallisen suhteen.

The Debt (trillerielokuva)

Entinen Mossadin agentti joutuu käsittelemään uudelleen sotarikoksista tuomitun natsin epäonnistunutta ajojahtia, kun karkurista saadaan merkkejä 30 vuotta myöhemmin.

30.6.

Auschwitzin kirjanpitäjä (dokumentti)

Vuosikymmeniä toisen maailmansodan jälkeen entinen SS-upseeri vastaa oikeudessa syytöksiin osallisuudestaan juutalaisten murhaan Auschwitzissa.

Bigfoot - Isojalan poika (animaatioelokuva)

Adam löytää kadonneen isänsä, ja hänelle selviää, että isä pakeni hyvästä syystä – hän on Isojalka! Adam oivaltaa, että hänellä itselläänkin on Isojalan piirteitä.

Cardcaptor Sakura (fantasia-anime)

Nuori tyttö rikkoo taikakirjan sinetin päästäen sisällä olleiden korttien henget vapaiksi. Hänestä tulee Kortinvangitsija, ja hänen on haettava henget takaisin.

In the Lake of the Woods

Senaattoriehdokkaan kampanja kariutuu paljastuksiin hänen toimistaan Vietnamin sodassa. Kun hänen vaimonsa katoaa mökkireissulla, epäilykset kohdistuvat häneen.

Maailman erikoisimmat kodit (reality-sarja)

Palkittu arkkitehti Piers Taylor ja kiinteistöihin perehtynyt näyttelijä Caroline Quentin tutustuvat upean epätavallisiin koteihin eri puolilla maailmaa.

Mama (espanjalainen kauhuelokuva)

Kaksi tyttöä löytää turvapaikan enonsa kotoa äidin kuoleman jälkeen. Pian selviää, että tytöt eivät saapuneet yksin.

Niksu - Kausi 3 (lastenohjelma)

Niksu kavereineen seikkailee ympäri Lelumaata. He ovat äärettömän innoissaan kohtaamistaan kommelluksista, hilavitkuttimista ja tumpeloista merirosvoista.

Pikkuaave (koko perheen komedia)

12-vuotias poika on elokuvatähtiäitinsä ja tämän ärsyttävän poikaystävän kanssa keskiaikaisessa linnassa ja tapaa siellä linnan nuoren kummittelevan asukkaan.

Rabbids Invasion (videopeliin perustuva animaatio)<

Jättimäiset riehakkaat jänikset ovat valloittaneet maailman ja kylvävät tuhoa. Niihin on vain totuttava, sillä ne eivät ole lähdössä pois!

Seikkailu Afrikassa (koko perheen seikkailuelokuva)

Yhdysvaltain ilmavoimien eläköitynyt majuri matkustaa Zimbabween tutkimaan norsuja ja ajautuu lapsineen mukaan kamppailuun salakuljetusringin pysäyttämiseksi.

Swiped (kauhukomedia)

Kun kaksi opiskelijakämppistä kehittää mullistavan deittisovelluksen, irtosuhteet – ja taudit – pääsevät valloilleen kampuksella.

The Autopsy of Jane Doe (kauhuelokuva)

Pikkukaupungin isästä ja pojasta koostuva kuolinsyytutkijatiimi suorittaa ruumiinavauksen tunnistamattomalle naiselle, jolla on salaperäisiä vammoja ja kaamea salaisuus.

The Endless (scifi-elokuva)

Kaksi veljestä karkasi lapsina ufokultista. Vanhan videonauhan löydettyään aikuiset veljekset etsivät vastauksia ja palaavat takaisin lähtöruutuun.

The Killing of a Sacred Deer (trillerielokuva)

Kirurgin järjestelmällinen elämä kääntyy ylösalaisin, kun kovia kokenut teinipoika alkaa vaivata hänen perhettään.

Tumma kristalli (fantasiaelokuva)

Myyttisen tarun Jen on viimeinen elossa oleva haltiainen. Hänen tehtävänään on parantaa totuuden kristalli, jonka turmelusta seurasi kauhun aikakausi.

Utelias Vili (animaatioelokuva)

Keltahattuinen mies matkustaa Afrikkaan etsimään mittaamattoman arvokasta esinettä. Hän palaa mukanaan utelias simpanssi Vili, joka panee kaupungissa ranttaliksi.

Vieras kaupungissa (psykologinen trilleri)

Teinipoika on päättänyt todistaa, että hänen äitinsä kanssa seurusteleva kulkuri on – tai ei ole – useiden epätavallisten tapahtumien, kuten murhan, takana.

Vikke Viikinki (animaatiosarja)

Viikinkipäällikkö Halvarin nuorin poika Vikke asuu vuonon varrella ja oppii isänsä komennossa purjehtivan värikkään viikinkimiehistön tavoille.

artikkelin avainsanat:
Netflix