Alamy / AOP
08:10 - 18.06.2019 / pelit / Findance
PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 25 - mm. Crash Team Racing Nitro-Fueled ja Bloodstained: Ritual of the Night

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -peliuutuudet:

18.6. Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night on 1800-luvun Englantiin sijoittuva sivusta vieritettävä toimintaroolipeli täynnä goottista kauhua. Paranormaali voima on manannut esiin demonientäyteisen linnan ja paljastanut kristallisirpaleita, joissa on uskomattomia taikavoimia.

18.6. Mini-Mech Mayhem (PS VR)

Laadi mech-kaverisi kanssa täydellinen strategia ja ällisty, miten pieleen kaikki voi mennä!

18.6. Catan VR (PS VR)

18.6. Vacation Simulator (PS VR)

Allokoi aivosi lomataajuudelle ja saavuta optimaalinen rentoutuminen vesileikkien, herkuttelun, lumipallottelun ja selfieiden nappailun parissa!

18.6. Citizens of Space

"Hyvät Galaktisen liiton edustajat, kiitos että kutsuitte minut tänne tänään juhlistamaan Maan hyväksymistä tähän jaloon organisaatioon! On valtava kunnia toimia Maan lähettiläänä, äärimmäisen kunniallinen tehtävä, ja... mitä? Maa on... kadonnut?! Ja minun tehtäväni on etsiä kadonneet palat? Ja voin värvätä avaruuden kansalaisia taistelemaan puolestani?"

18.6. Etherborn

18.6. God of War Comic Book 1

Sodan jumala Kratos on palannut. Hänen sodastaan Olympoksen jumalia vastaan on jo kauan, ja nyt Kratos rakentaa itselleen uutta elämää Pohjan perukoilla poikansa Atreusin kanssa.

19.6. Cybarian: The Time Travelling Warrior

19.6. Luna

19.6. Mars Alive (PS VR)

19.6. Omega Strike Deluxe Edition

Omega Strike on metroidvania-peli, jossa on suuri avoin maailma ja monia pelattavissa olevia hahmoja. Tri Omega mutanttiarmeijoineen valtaavat maailmaa, ja vain muutama urhea vapaustaistelija voi pysäyttää hänet.

19.6. Path to Mnemosyne

19.6. Crystal Crisis

19.6. Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition

Sodan runtelemassa ja magian hallitsemassa maailmassa sinun on noustava Kaaoksen laumoja vastaan. Pelaa yksin tai jopa neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä, paikallisesti tai verkossa. Valitse sankari neljästä hahmoluokasta ja varaudu eeppisiin taistoihin Vanhan maailman voimallisimmilla varusteilla.

20.6. Summer Sports Games

20.6. The Padre

20.6. Underworld Ascendant

21.6. Another Sight

21.6. Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash on palannut kuskin paikalle! Valmistaudu kaasuttamaan täysillä Crash Team Racing Nitro-Fueledissa. Se on aito CTR-pelikokemus ekstravarusteltuna, remasteroituna ja äärimmilleen viriteltynä.

21.6. Crash Team Racing Nitro-Fueled – Nitros Oxide Edition

21.6. Atelier Lulua -The Scion of Arland-

Atelier Roronassa alkunsa saaneen suositun Arland-sarjan neljäs ja kauan odotettu osa!
Pelaajat palaavat tässä uudessa tarinassa Arlandin nostalgiseen maailmaan ja lähtevät jännittävälle alkemiamatkalle yhdessä Roronan tyttären, Luluan, kanssa.

21.6. Atelier Lulua -The Scion of Arland- Digital Deluxe Edition

21.6. Epic World

21.6. Judgment Pre Order Edition

Kriitikoiden ylistämän Yakuza-sarjan luoneelta tiimiltä saapuu Judgment, raadollinen tarina nöyryytetystä asianajajasta Takayuki Yagamista ja hänen matkastaan pelastukseen. Menneisyyden piinaamana hän ryhtyy taisteluun yksityisetsivänä ja tunkeutuu Kamurochon alamaailman rikollisverkostoon tutkiakseen kammottavien murhien sarjaa.

PlayStation Store tarjoaa 26. kesäkuuta asti huippupelejä alle 20 eurolla - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4