EPA / AOP
20:10 - 17.06.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 25 - mm. Crash Team Racing Nitro-Fueled ja Citizens of Space

Xbox One -pelijulkaisut alkaneella viikolla:

18.6. Citizens of Space

”Hyvät Galaktisen liiton edustajat, kiitos että kutsuitte minut tänne tänään juhlistamaan Maan hyväksymistä tähän maineikkaaseen organisaatioon! On valtava kunnia toimia Maan lähettiläänä, äärimmäisen jalo ja kunniallinen tehtävä, ja... mitä? Maa on... kadonnut?! Ja minun tehtäväni on etsiä kadonneet palat? Ja voin värvätä avaruuden kansalaisia taistelemaan puolestani?”

18.6. Bloodstained: Ritual of the Night

Olet Miriam, alkemistin kiroama orpo, jonka keho pikkuhiljaa kristallisoituu. Ihmiskunnan ja itsensä pelastaakseen Miriamin on taisteltava tiensä linnan läpi ja päihitettävä manaaja Gebel.

18.6. Another Sight

Näkönsä menettänyt teinityttö ja salaperäinen kissa lähtevät yhdessä surrealistiseen fantasiaseikkailuun tarinassa, jossa kohdataan historian suurimpia ajattelijoita: Monet, Tesla, Edison ja muita kulttuurin merkkihenkilöitä.

19.6. Antiquia Lost

An authentic RPG of a journey with a girl made of slime! Enjoy fluid 2D turn-based battles!

21.6. Captain Cat

Captain Cat travels the seven seas in his boat, using his anchor as a hook to fish for the delights and treasures hiding at the bottom of the sea.

21.6. Crash Team Racing Nitro-Fueled

Kaasuta täysillä CrashTeam Racing Nitro-Fueled -pelin pariin. Se on aito CTR-pelikokemus ekstravarusteltuna, täysin remasteroituna ja äärimmilleen viriteltynä.

artikkelin avainsanat:
Xbox One