Alamy / AOP
12:10 - 17.06.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 25 - anime-faneille paljon uutta

Alkaneen viikon Netflix-uutuudet:

17.6.

Emoji-elokuva (animaatioelokuva)

Textopolisissa emojeilla saa olla vain yksi tunne, joten Genen moni-ilmeisyys on pienoinen ongelma. Genellä on kuitenkin ratkaisu: hän voi yrittää olla normaali.

Musta torni (fantasiaelokuva)

Psyykkisiä kykyjä omaava teini kohtaa viimeisen revolverimiehen. Tämä yrittää estää pahaa taikuria tuhoamasta ainoaa asiaa, joka pitää universumia kasassa.

Forest of Piano (animesarja)

Kai varttuu soittaen metsään jätettyä vanhaa pianoa. Shuhein isä taas on kuuluisa pianisti. Pojat tapaavat sattumalta, mikä muuttaa molempien elämän ja musiikin.

18.6.

Adam Devine: Best Time of Our Lives (standup)

Kotikaupungissaan Omahassa esiintyvä ylienerginen koomikko Adam Devine puhuu kiusallisista teinivuosista, julkkiskohtaamisista ja koe-esiintymisestään Pitch Perfectiin.

19.6.

Beats (draamaelokuva)

Chicagon South Sidessa hiphopin ihmelapsi August Monroe kärsii lamauttavasta ahdistuksesta, mutta pystyy venyttämään luovuuden rajoja yllättävän mentorin avulla.
Anthony Anderson
tähdittää.

Demokratian rajamailla (dokumentti)

Poliittisen dokumentin ja muistelmateoksen yhdistelmässä tarkastellaan Brasilian presidenttien viimeaikaisten virkakriisien monimutkaisia taustoja.

20.6.

EVANGELION: DEATH (TRUE)2 (anime-elokuva)

Viisitoista vuotta Toisen Iskun jälkeen apaattinen teini Shinji liittyy isänsä NERV-ryhmään taistellakseen Enkeleitä vastaan. Totuus voi kuitenkin tuhota heidät kaikki.

Neon Genesis Evangelion (anime-elokuva)

Toisesta Iskusta on kulunut viisitoista vuotta. Shinji Ikari liittyy isänsä NERV-ryhmään, jonka nuorten kuljettajien on taisteltava hirviömäisiä Enkeleitä vastaan.

Suden kutsu (ranskalainen sotaelokuva)

Maailmaa uhkaa ydinsota, ja armeijan vedenalaisen akustiikan asiantuntija yrittää todistaa kuulonsa avulla, ettei kaikki ole sitä, miltä näyttää – tai kuulostaa.

The End of Evangelion (anime-elokuva)

SEELE järjestää täysimittaisen hyökkäyksen NERViä vastaan tarkoituksenaan tuhota EVAt ennen kuin Gendo käynnistää Kolmannen iskun ja Ihmiskehitysprojektin.

21.6.

Dark (saksalainen mysteerisarja - toinen tuotantokausi)

Coco (animaatioelokuva)

Muusikonuraa tavoitteleva nuorukainen nimeltä Miguel astelee kuolleiden päivänä tuonpuoleiseen tavatakseen esi-isänsä ja ymmärtääkseen sukunsa perintöä.

Hautaustoimisto Tipene (reality-sarja - uusi tuotantokausi)

Maori-hautausurakoitsijat Francis ja Kaiora Tipene työntekijöineen auttavat lempeällä otteella polynesialaisia perheitä surutyössään.

Mr. Iglesias (komediasarja)

Lupsakka ope Gabriel Iglesias yrittää ohjata fiksuja, mutta helposti sivuraiteille ajautuvia nuoria oikeaan suuntaan koulussa, joka on hänen oma vanha opinahjonsa.

22.6.

Kapteeni Kalsari: Elokuva (animaatioelokuva)

Nelosluokan keppostelijat Erno ja Huuko hypnotisoivat koulun takakireän rehtorin uskomaan, että hän on alusvaatteisillaan seikkaileva supersankari.

23.6.

47 Ronin (seikkailuelokuva)

Toimintaseikkailussa 47 samuraisoturia suunnittelee kostoa hovivirkailijalle, joka on vastuussa heidän mestarinsa kuolemasta.

artikkelin avainsanat:
Netflix