Sony
12:10 - 13.06.2019 / pelit / Findance
PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 24 - mm. Contra Anniversary Collection

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -peliuutuudet:

11.6. Kingdom Come: Deliverance Royal Edition

Olet Henry, sepänpoika. Olet joutunut keskelle raivoisaa sisällissotaa ja seuraat avuttomana hyökkääjien tuhotessa kyläsi ja tappaessa perheesi. Kun pelastut itse hyökkäyksestä nipin napin, tartut miekkaasi ja päätät taistella vastaan. Kosta vanhempiesi kuolema ja auta torjumaan hyökkääjät!

11.6. Contra Anniversary Collection

Moderneille pelikonsoleille tehty Contra Anniversary Collection -kokoelma esittelee klassiset räiskintärymistelyt uudelle pelaajasukupolvelle.

11.6. Horizon Shift ’81

11.6. Slum Ball

Slum Ball on VR-laseilla pelattava fitness-treenipeli. Iske palloon ja näe, mihin pääset!

12.6. Verlet Swing

Nappaa kiipeilykoukkusi ja astu surrealististen houreunien maailmaan, jossa tapahtuu outoja: patsaat tuijottavat sinua ja kuolet, jos kosket ympäristöön. Verlet Swing on abstrakti kujanjuoksu, jonka kentät muuttuvat aina vain oudommiksi ja haastavammiksi. Kiidä omituisissa maisemissa, jossa esteet voivat olla vaikkapa koikarppeja, pizzapaloja ja muita kummallisuuksia.

12.6. Super Skelemania

13.6. Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

Hei, leidit! Olen palannut! Uusi seikkailuni Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry tuo minut – älä kysy mitä reittiä tai mistä kohtalon oikusta – 80-luvun lopulta suoraan 2000-luvulle ja voi veljet, miten maailma onkaan muuttunut!

14.6. Dragon Star Varnir

14.6. WORLDEND SYNDROME

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4