Alamy / AOP
05:10 - 27.05.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 22 - luvassa paljon uutta

Netflix tarjoaa tällä viikolla erittäin runsaasti alkuperäismateriaalia sekä mm. menestyselokuvat Megalodon ja Whiplash.

Alla viikon Netflix-uutuudet:

27.5.

Historical Roasts (komediaspesiaali)

Roastausmestari Jeff Ross ja vierailevat tähdet laskevat leikkiä historian merkkihenkilöistä ja kunnioittavat samalla näiden aikaansaamia muutoksia.

29.5.

Personal Shopper (ranskalainen elokuva)

Selvänäkijä yrittää saada yhteyden veljensä henkeen ryhtymällä tämän aikoinaan omistamassa talossa asuvan hemmotellun julkkiksen henkilökohtaiseksi shoppailijaksi.

30.5.

Karkausvuosi (romanttinen elokuva)

Anna päättää kosia poikaystäväänsä karkauspäivänä, mutta hurmaava majatalonisäntä saa hänet toisiin aatoksiin.

Svaha: The Sixth Finger (korealainen trilleri)

Uskonnollisia kultteja tutkiva pappi pyytää tuntemaltaan buddhalaiselta munkilta apua uuden, salaperäisen ryhmän taustojen selvittämisessä.

31.5.

#Selfie (draamakomedia)

Kaksi päivää ennen loppukokeita kolme teinityttöä matkaa meren rannalle juhlimaan päättyvää nuoruuttaan railakkaasti.

Always Be My Maybe (amerikkalainen romanttinen komedia)

Julkkiskokki Sasha ja paikallistason muusikko Marcus tapaavat taas 15 vuoden jälkeen. Vanha suola janottaa, mutta heidän on vaikea sopeutua toistensa maailmoihin.

Bad Blood (uusi tuotantokausi)

Tositarinaan pohjautuvassa, kiemuraisessa rikosdraamassa seurataan Rizzuton sukua, joka hallitsee Montrealin järjestäytynyttä rikollisuutta.

Blaze (country-musiikki)

Vaikutusvaltainen mutta vaille kuuluisuutta jäänyt kantrisäveltäjä muistelee uraansa ja sitä, miten hänen elämänsä rakkaus innoitti hänen intiimeimpiä kappaleitaan.

Blindspotting (draamaelokuva)

Colinin ehdonalainen häämöttää, ja hän haluaa kaikin keinoin välttää vankilan. Mutta se ei ole helppoa, varsinkaan Oaklandissa ja kun on sellainen bestis kuin Miles.

Chopsticks (intialainen komedia)

Lahjakas mutta epävarma nainen pestaa arvoituksellisen huijarin hankkimaan autonsa takaisin omalaatuiselta roistolta. Alkaa koko elämän mullistava matka.

Good Girls (draamakomedia - uusi tuotantokausi)

Kolme detroitilaista äitiä yrittää päästä eroon rahahuolistaan ja saavuttaa riippumattomuuden ryöstämällä paikallisen ruokakaupan.

Hermanni Hiiri (animaatiosarja)

Utelias Hermanni-hiiri oppii uusia asioita seikkailemalla ja pitämällä hauskaa pörröisten ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa pienessä kotikylässään keskellä niittyä.

How to Sell Drugs Online (Fast) (saksalainen rikoselokuva)

Saadakseen ex-tyttöystävänsä takaisin nörttimäinen teini alkaa myydä netissä ekstaasia – ja hänestä tulee yksi Euroopan suurimmista diilereistä.

Hurmaava petturi (trillerielokuva)

Englantilaispariskunta sotkeutuu vaaralliseen kaupankäyntiin venäläisen oligarkin ja tämän mafiakytköksistä kiinnostuneiden brittiläisten MI6-agenttien välillä.

Katto Kassinen (animaatiosarja)

Kepposet eivät koskaan ole kaukana, kun Pikkuveli ja hänen lentävä kamunsa Katto-Kassinen ovat lähistöllä!

Kielletty leikki (meksikolainen saippuasarja)

Kolme varakasta naista – joista yksi on toisen tytär – ihastuu hurmaavaan mieheen Kolumbian kahvialueella.

Koirien ystävät Danny ja Ron (dokumentti)

Kodittomia koiria omassa kodissaan pitävä pariskunta haluaa antaa turvallisen paikan kaikkein hädänalaisimmille hauveleille. Nyt pelastettuja on jo yli kymmenen tuhatta.

Loving Vincent (aikuisten animaatioelokuva)

Vincent van Goghin kärsimyksen täyttämiä viimeisiä päiviä kuvaava elämäkerta-animaatio on toteutettu hollantilaismestarin omalla maalaustyylillä.

Rakkautta Transilvaniassa (romanttinen elokuva)

Kaksi nuorta taiteilijaa, viulunsoittaja ja näyttelijätär, haluavat saavuttaa unelmansa ja pitää suhteensa koossa joulun aikaan.

Rikollisen hyvä ohjelma (dokumenttisarja)

Brasilialainen tv-persoona ja poliitikko Wallace Souza joutuu syytetyksi ohjelmassaan esittämiensä ja vastustamiensa väkivaltarikosten suunnittelusta.

Robinson Crusoe (animaatioelokuva)

Puhelias papukaija ja kaikenkarvainen eläinporukka auttavat haaksirikkoutunutta merenkävijä Robinson Crusoeta selviytymään trooppisella saarella.

Ruohometsän kansa (animaatioelokuva)

Villikanit pakenevat kotikontujensa tuhoa vakavamielisessä, järkyttävässä ja usein väkivaltaisessa animaatiossa. Yhdyskunnalle olisi löydettävä uusi koti ja uusi alku.

The Big Sick (romanttinen elokuva)

Koomikon ja jatko-opiskelijan välillä leiskuu lempi, mutta miehen muslimiperheen odotukset sotkevat romanssin. Kun nainen sairastuu, miehen on tehtävä päätös.

Word of God (tanskalainen elokuva)

Omalaatuiset veljekset päättävät vihdoin nousta dominoivaa isäänsä vastaan, mutta suunnitelmat kariutuvat isän sairastuessa syöpään.

1.6.

Oh, Ramona! (komediaelokuva)

Kömpelö 16-vuotias Andrei on ihastunut lumoavaan ja viileään koulutoveriinsa Ramonaan. Mutta sitten hän tapaa lomalla hotellin tyrmäävän vastaanottovirkailijan Anemonan.

2.6.

Megalodon (toimintatrilleri)

Näivettynyt pelastussukeltaja saa vielä yhden tehtävän: hänen on pelastettava ystävänsä hirviömäiseltä megalodonilta, jonka luultiin kuolleen sukupuuttoon kauan sitten.

Whiplash (draamaelokuva)

Vaativan musiikinopettajansa innoittamana rumpali Andrew on päättänyt menestyä jazz-muusikkona – silläkin uhalla, että se tuhoaisi hänen persoonallisuutensa.

Netflix lisäsi hiljattain 58 elokuvaa - katso lista täällä

artikkelin avainsanat:
Netflix