Pixabay
22:10 - 15.05.2019 / maailmalta / Johan Ekroth
Opiskelija söi joka päivä vuoden ajan pikaravintolassa maksutta - keksi yksinkertaisen tavan huijata

Etelä-Afrikasta kantautuu maailmalle kummallisia, mutta samalla myös hieman huvittavia uutisia. Nerokas opiskelija onnistui syömään pikaravintolassa ilmaiseksi noin vuoden ajan.

Toistaiseksi tuntematon mies kävi eri KFC:n ravintoloissa väittäen, että oli pääkonttorin lähettämä ruokatarkastaja, jonka tehtävänä oli varmistaa kanan olevan kunnossa.

Mies oli pukeutunut pukuun ja hän saapui paikalle limusiinilla. Hänen ystävänsä työskenteli limusiinin kuljettajana, joten siitäkään ei tarvinnut maksaa mitään.

University of KwaZulu-Natalissa opiskellut mies näytti ravintolassa aina väärennettyä henkilökorttiaan, josta selvisi hänen olevan pääkonttorista, kirjoittaa Metro [lähde].

Itsevarmasti toiminut mies vakuutti ravintoloiden henkilökunnat eikä kukaan uskaltanut epäillä mitään. Hän jopa kävi keittiöiden puolella maistelemassa eri tuotteita.

Opiskelija jäi kuitenkin kiinni ja hänet pidätettiin. Hänen nerokas toimintansa on huomioitu sosiaalisen median puolella, jossa mies on saanut positiivisia kommentteja.

Yksi kommentoija on sitä mieltä, että kaikki sankarit eivät pukeudu viittaan. Toinen puolestaan on sitä mieltä, että hänen tulisi saada KFC:ltä kyseinen tarkastajan työ itselleen.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut