Microsoft
15:10 - 13.05.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 20 - mm. Rage 2 ja A Plague Tale: Innocence

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

14.5. A Plague Tale: Innocence

Seuraa nuoren Amician ja pikkuveljensä Hugon murheellista matkaa historian synkimpinä aikoina. Inkvisition sotilaiden jahtaamina ja pysäyttämättömien rottalaumojen piirittäminä Amicia ja Hugo oppivat tuntemaan toisensa aivan uudella tavalla ja luottamaan toisiinsa. Heidän on löydettävä paikkansa raa’assa ja armottomassa maailmassa selviytymällä ylivoimaiselta vaikuttavia todennäköisyyksiä vastaan.

14.5. Sniper Elite V2 Remastered

Vuoden 2012 suosikkipelin Sniper Elite V2:n remasteroidussa versiossa hyppäät laskuvarjolla toisen maailmansodan aikaiseen Berliiniin saksalaisten viimeisen puolustuslinjan taakse. Piilossa pysyminen on tärkeää, sillä taistelet aikaa vastaan kahden epätoivoisen armeijan keskellä. Sisältää kaikki lisäosat, päivitetyt grafiikat, valokuvatilan ja muuta!

14.5. Rage 2

Astu painajaismaiseen maailmaan vailla yhteiskuntaa, lakia ja järjestystä. RAGE 2:ssa kaksi kovan luokan pelintekijää – Avalanche Studios, mielettömien avointen maailman mestarit, ja silmistä kuvatun ammuntapeligenren luoja id Software – yhdistävät voimansa tuodakseen teurastusjuhlan, jossa voit kulkea mihin tahansa sekä ampua ja räjäyttää mitä tahansa.

15.5. Undead Horde

Become a necromancer and raise the dead. Undead Horde is an action RPG and an RTS in an undead package. Command, lead, raze, loot, and fight your way through the lands of the living with your horde. Ultimately claim back the kingdom for the Undead Horde!

15.5. Feudal Alloy

Feudal Alloy is an epic action adventure with fish-controlled medieval robots!

17.5. Darkwood

Darkwood on haastavaa selviytymiskauhua, joka ei turvaudu säikäytyksiin. Luo aseita, valmista ansoja ja linnoita piilopaikkoja – tutkit ja saalistat itäblokin aavemaisissa metsissä päivisin ja suojaudut piilopaikkaasi öisin. Painajaismaisten voimien korruptoidessa metsiä odota ja rukoile auringon nousevan seuraavana aamuna.

17.5. Dragon's Lair Trilogy

Included are all three arcade classics! Dragon's Lair, Space Ace and Dragon's Lair 2: Time Warp

artikkelin avainsanat:
Xbox One