Microsoft
15:10 - 06.05.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 19

Xbox One -pelijulkaisut viikolla 19:

7.5. Puyo Puyo Champions

Helppo oppia, vaikea hallita. Hyppää suoraan vauhdikkaaseen pulmanratkaisutoimintaan ominaisuuksilla, jotka sopivat niin kavereiden kesken kilpailuun kuin Puyo Puyo Championsin kilpapeliturnauksiin. Haasta kaverisi ja perheesi paikallispelissä tai kilpaile pelaajia vastaan ympäri maailmaa verkkomoninpelissä. Tämä klassinen pulmapeli soveltuu kaikenikäisille, ja se on yllättävän kilpailuhenkinen.

8.5. Adventures of Bertram Fiddle: Episode 1: A Dreadly Business

Hulvaton kieli poskella -seikkailupeli.

8.5. Legend of the Tetrarchs

Free the light of courage to rip through the darkness! A fantasy RPG with turn-based battles and dungeons in beautiful pixel art!

8.5. Woodle Tree Adventures

9.5. Life is Strange 2: Episode 3

10.5. DragonFangZ - The Rose & Dungeon of Time

Rose is half human and half dragon. One day, she wanders into a world called "Tree of time" with her nanny, Fairy.
It is said that there’s a powerful treasure deep under the dungeon. In order to return back to their village through the power of the treasure, they decided to face the challenges of the dungeon!

10.5. Lovecraft's Untold Stories

Lovecraft’s Untold Stories on RPG-elementtejä sisältävä roguelite-toimintapeli. Tutkit H.P. Lovecraftin tarinoihin perustuvia, satunnaisesti luotavia tasoja, taistelet kultisteja ja mytologian moninaisia hirviöitä vastaan, kehität aseitasi ja varusteitasi, ratkot pulmia ja haasteita sekä etsit johtolankoja ja tietoja, jotta voisit päihittää Suuret muinaiset ja Toiset jumalat.

10.5. For the King

For The King on strateginen roolipeli, joka yhdistää pöytäpeli- ja roguelike-elementtejä haastavaksi valtakuntien rajat ylittäväksi seikkailuksi. Pelaa yksinpelinä tai yhteistyöpelinä verkossa tai paikallisesti. Kukaan ei ole aiemmin palannut matkaltaan. Pystytkö sinä lopettamaan kaaoksen?

10.5. ASCENDANCE - First Horizon

ASCENDANCE is a calming, relaxing and minimalist first person 3D Platformer.
Shape your way with mysterious abilities and rise with the enchanted wind platforms beyond the skies within a world which evolves and transforms around you.

10.5. Super Space Serpent SE

Super Space Serpent Secondary Edition is a game that is inspired by the good old arcade games. You are in control of the prototype spaceship "Serpent" move thru the different levels of the multiverse to defend our universe against the evil invaders.

10.5. Reverse Crawl

Olet jo ehtinyt kuolla, mutta kuolleista nousseena kuninkaana sellainen mitätön pikkuseikka ei estä sinua pääsemästä takaisin valtaistuimellesi. Reverse Crawl on nopeatempoinen vuoropohjainen strategiaroolipeli, jossa pääset ohjaamaan hirviökätyreiden joukkoja ja haudasta palanneita pahiksia taistelussa viheliäisen punaisen kuningattaren eliittiarmeijaa vastaan.

artikkelin avainsanat:
Xbox One