Alamy / AOP
22:10 - 25.04.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Vanhemmat halusivat poikansa pitkäaikaisesta tyttöystävästä eroon - nainen suostui yhdellä ehdolla

Mirror kertoo [lähde] erikoisesta kuviosta miehen, tämän vanhempien ja miehen tyttöystävän välillä.

Yhdysvaltalainen nainen kertoi kokemuksestaan sosiaalisessa mediassa. Hän oli jättänyt pitkäaikaisen miesystävänsä tämän vanhempien toivomuksesta.

Ex-pari ehti seurustella vuosia ja mennä kihloihinkin. Nainen suostui silti eroamaan, koska vanhemmat tarjosivat tälle 10 000 dollaria rahaa.

Naisella oli kuitenkin selitys toiminnalleen. Mies oli väitetysti muuttunut vanhempiensa kaltaiseksi sen jälkeen, kun he menivät kihloihin.

- Hänestä tuli äärimmäisen kontrolloiva. Hän halusi tietää missä olin päivän jokaisena hetkenä. Yhdessä vaiheessa hän sanoi, että kun olemme naimisissa, hän haluaa aikatauluttaa päiväni, jotta tietää koko ajan missä olen, nainen valitteli.

Naisen mukaan mies paljastui myös alkoholistiksi, joka käyttäytyi riidanhaluisesti humalassa. Mies myös loukkasi sanomalla naiselle, että joutuu tyytymään häneen, vaikka saisi paremman.

Rikkaat vanhemmat eivät hyväksyneet naista, sillä eivät pitäneet häntä tarpeeksi hyvänä pojalleen. Nainen päättikin lopulta valita rahat suhteen jatkamisen sijaan.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut