Alamy / AOP
12:10 - 13.04.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Tulevan morsiamen naurettavat vaatimukset kaatoivat häät - halusi olla kuin Kim Kardashian

Mirror kertoo [lähde] Susan-nimisestä yhdysvaltalaisesta naisesta, joka onnistui tuhoamaan avioliittonsa jo ennen häitä.

Naisen haaveena oli olla "kardashian" edes päivän ajan. Tämän hän ajatteli toteuttaa hääpäivänään.

Ikävä kyllä päiväkin rikkaana tulee kalliiksi - ja rahaa Susanilla ei ollut tarpeeksi. Hän ajattelikin ystäviensä auttavan.

Häiden hintalapuksi muodostui 60 000 dollaria. Jotta hänen ystävänsä pääsisivät hänen häihinsä, Susanille piti maksaa 1500 dollaria.

- Teimme selväksi, että jos et kantaisi kortta kekoon, sinua ei kutsuttaisi - koska kyseessä on juhla, joka koetaan vain kerran elämässä, Susan vuodatti poistetussa Facebook-viestissään.

Hän sai aluksi jopa kahdeksan ystävää suostumaan. 3000 dollaria hän sai miehensä vanhemmilta ja väitetysti kaaso lupautui maksamaan jopa 5000 dollaria.

Lopulta kävi niin, että miehen perhe perääntyi rahalahjasta. Myös ystäviä perui tulonsa - kaaso mukaan lukien.

Epätoivoisena tekona nainen lähetti kutsut vielä uudelleen ja perusti joukkorahoituskampanjan. Rahaa kertyi kuitenkin vain 250 dollaria.

Mies ehdotti naiselle halpoja häitä Las Vegasissa. Tämä ei hänelle kelvannut. Välit huononivat tapauksen vuoksi myös mieheen ja lopulta he erosivat. Susan oli seurustellut miehensä kanssa 14-vuotiaasta saakka.

Susan sanoi viestissään haluavansa päästä kaikesta eroon ja aikoi katkaista välit käärmeiksi kutsumiinsa ystäviinsä sekä lähteä patikoimaan Etelä-Amerikkaan.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut