Pixabay
05:10 - 27.03.2019 / viihde / Johan Ekroth
Nainen harrastaa seksiä aina ensimmäisillä treffeillään - miten on orgasmin laita?

Perinteisen ajattelun mukaan ensimmäisillä treffeillä saatetaan korkeintaan vaihtaa suudelma, mikäli treffit ovat menneet tarpeeksi hyvin.

Näin ei kuitenkaan ajattele 28-vuotias Elysia Downings, joka omistaa alusvaatteita ja seksileluja myyvän yrityksen Betsy Boudoirin.

Downings kertoo nimittäin ujostelematta, että hän harrastaa kaikkien miesten kanssa seksiä ensimmäisillä treffeillään, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Derbyshirestä Britanniasta kotoisin oleva yksihuoltaja äiti kertoo, että hän säästää kyseisellä tyylillä aikaa. Hän kertoo saavansa miehestä nopeammin kokonaisvaltaisemman kuvan.

Lisäksi hän pystyy erottelemaan he, jotka ovat vain seksin perässä. Downingsin mielestä seksin perässä olevat miehet katoavat yleensä heti sen jälkeen, kun he ovat saaneet naiselta. Miksi siis käydä turhaan kymmenillä treffeillä, jos mies kuitenkin häipyy seksin jälkeen?

Downings myöntää, että orgasmin saaminen tuntemattoman miehen kanssa ei aina ole helppoa. Hän kuitenkin lisää, ettei ole koskaan teeskennellyt orgasmia.

artikkelin avainsanat:
seksi