EPA / AOP
13:10 - 25.03.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 13

Viikko 13 on täynnä mielenkiintoisia peliuutuuksia.

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

26.3. Generation Zero

Koe kiivas kissa ja hiiri -leikki laajassa avoimessa maailmassa. Palkitulla Apex-moottorilla renderöidyssä uudelleen kuvitetussa 1980-luvun Ruotsissa viholliskoneet ovat hyökänneet rauhalliselle maaseudulle, ja sinun on taisteltava niitä vastaan! Pelaa yksin tai tee yhteistyötä jopa kolmen ystävän kanssa saumattomassa yhteispelissä.

26.3. Xenon Racer

On vuosi 2030, lentävien autojen aikakausi. Järjestetään ainutkertainen mestaruuskilpailu, jossa uudenlaiset sähköautot saavat lisäpotkua ksenonkaasusta. Driftaa huippunopeudella halki Tokion ja Dubain kaltaisten kaupunkien ja ansaitse kunniaa!

26.3. Power Rangers: Battle for the Grid

26.3. Final Fantasy VII

26.3. Outward

Merkittäviä matkoja ei tehdä ilman suuria ponnistuksia. Outward on avoimen maailman RPG, jossa yön hyytävyys tai tulehtunut haava voi olla yhtä vaarallinen kuin pimeydessä vaaniva saalistaja. Tutki Aurain laajaa maailmaa ja lähde ikimuistoisille seikkailuille yksin tai ystäviesi kanssa. Mitä sitten teetkin, älä unohda reppuasi!

27.3. Windscape

Windscape on ensimmäisestä persoonasta kuvattu toiminta- ja seikkailupeli ihastuttavassa maailmassa, jonka taivaalla leijuu saaria. Tutustuessasi maailmaan huomaat, että jotain on hirvittävällä tavalla pielessä – saaret hajoavat ja putoavat taivaalta! Tehtäväsi on selvittää, minkälainen pahuus uhkaa Windscapen maailmaa.

27.3. DayZ

29.3. Operencia: The Stolen Sun

29.3. Assassin's Creed III Remastered

artikkelin avainsanat:
Xbox One