Alamy / AOP
05:10 - 15.03.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - Marvel-hittileffa ja uusi Idris Elba -alkuperäissarja

Netflix tarjoaa tänään mm. Marvel-hittileffan Thor: Ragnarök.

Lisäksi luvassa on alkuperäismateriaalia kuten Idris Elban tähdittämä komediasarja Turn Up Charlie.

Alla perjantain uutuudet:.

Burn Out (ranskalainen toimintaelokuva)

Jännityksennälkäinen kilpamoottoripyöräilijä alkaa tehdä öisin keikkaa huumekuriirina, kun hänen poikansa äiti ajautuu vaikeuksiin Pariisin alamaailman kanssa.

Edoardo Ferrario: Kuumat trendit (standup)

Italialaiskoomikko Edoardo Ferrario vitsailee kolmekymppisen elämästä, matkustamisesta, somesta ja ihmisistä, jotka pitävät käsityöläisoluista.

Jos en olisi tavannut sinua espanjalainen scifi-elokuva)

Eduard menettää vaimonsa ja lapsensa traagisessa onnettomuudessa. Hän matkaa rinnakkaisuniversumeihin etsimään parempaa kohtaloa rakkaalle puolisolleen.

Love, Death & Robots (aikuisten animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Tim Millerin ja David Fincherin NSFW-tasoisten animaatioiden antologiassa vilisee kauhistuttavia otuksia, hurjia yllätyksiä ja mustaa huumoria.

Robozuna (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Poika ja hänen kotitekoinen robottinsa osallistuvat universumin rankimpaan kilpailuun ja yrittävät vapauttaa alistetun kotinsa pahan imperiumin vallasta.

Sillä silmällä (reality-sarja - uusi tuotantokausi)

Nenäliinat esiin! Fab Five -viisikko tarjoilee uudella kaudella lisää trendikkäitä vinkkejä, tunteikkaita muuttumisleikkejä sekä liikuttavan vilpittömiä paljastuksia.

Thor: Ragnarök (Marvel-supersankarielokuva)

Pelastaakseen Asgardin verenhimoiselta kuolemanjumalattarelta Thorin täytyy taistella itsensä vapaaksi ja löytää tiensä takaisin kotiin.

Turn Up Charlie (amerikkalainen komediasarja - 1. tuotantokausi)

Huono-onninen DJ yrittää rakentaa musiikkiuraansa uudelleen samalla kun työskentelee kuuluisan kaverinsa rasavillin 11-vuotiaan tyttären lapsenvahtina. Traileri täällä.

YooHoo pelastustehtävissä (animaatiosarja)

Nokkela YooHoo ja hänen reippaat ystävänsä kokevat maagisia seikkailuja, kun he kiertävät maailmaa auttamassa pulassa olevia eläimiä.

Netflix lisäsi hiljattain 51 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix