Alamy / AOP
03:10 - 09.03.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Mies pelästyi löydöstään - naisystävällä oli outo säilytyslaatikko vaatekaapissaan

Mirror kertoo [lähde] 21-vuotiaan miehen huolesta, josta hän kirjoitti Reddit-palvelussa.

Mies kertoi kummeksuneensa pahvilaatikkoa, jonka hän löysi naisystävänsä vaatekaapista. Uteliaisuus vei lopulta vallan - hän avasi laatikon.

Naisystävä oli ollut yliopiston luennolla, kun mies alkoi tutkia sisältöä. Löytö järkytti häntä. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa olevansa "aidosti peloissaan."

Sisältä löytyi miehen omistamia tavaroita, kuten hammasharja, kuitteja, bokserit ja miehen hiuksia. Vielä erikoisempaa oli kuitenkin luvassa, sillä laatikosta paljastui vielä miehen kynsiä sekä käytetty kondomi.

- Olemme olleet yhdessä hiukan yli vuoden, eikä meillä ole ollut kuin pieniä riitoja, jotka selvitimme helposti. Tähän saakka en ole huomannut hänen käytöksessään mitään outoa, mies ihmetteli.

Laatikosta löytyi vielä miehen syömien ruokien käärepapereita, kännykkälaturi, puolikas saippuanpala, syöty purkka sekä käytettyjä laastareita.

Tapausta verrattiin Netflix-sarjaan You, jossa mies löytää vastaavanlaisen laatikon naisystävänsä hallusta. Jotkut ehdottivat miehelle, että hänen pitäisi keskustella asiasta naisen kanssa. Jotkut ehdottivat suoraan eroa.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut