Alamy / AOP
07:10 - 11.02.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 7 - dokumentti litteästä Maasta ja huippuodotettu The Umbrella Academy

Netflix aloittaa tällä viikolla kaksi huippuodotettua sarjaa Dirty John ja The Umbrella Academy. Trailerilinkit alla.

Lisäksi luvassa on mm. litteän Maan salaliittoteorian kannattajiin keskittyvä dokumentti Behind the Curve: Matka litteän maan keskipisteeseen.

Alla viikon 6 Netflix-ohjelmisto:

11.2.

Makujen juurilla (ruokaohjelma - 1. tuotantokausi)

Sukella Chaoshanin herkulliseen ruokakulttuuriin, tutustu sen ainutlaatuisiin ainesosiin ja kuuntele sen kehittäjien tarinoita.

15.2.

Behind the Curve: Matka litteän maan keskipisteeseen (dokumentti)

Ohjelmassa tutustutaan kasvavaan maailmanlaajuiseen yhteisöön, jonka jäsenet uskovat, että Maa on litteä, vaikka koko muu maailma nauraakin ajatukselle.

Dirty John (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Rikos-podcastiin perustuvassa sarjassa liikenaisen elämä suistuu raiteiltaan, kun hän rakastuu valehtelevaan ja manipuloivaan huijarimieheen. Sarjassa näyttelevät nimekkäät Connie Britton, Juno Temple ja Eric Bana. Traileri täällä.

Ensitreffit x 5 (reality-sarja - 1. tuotantokausi)

Jokaisessa jaksossa yksi tosielämän sinkku flirttailee ja mokailee viisillä ensitreffeillä. Hänen tarkoituksenaan on löytää joku toisien treffien arvoinen.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho (stand up)

Ken Jeong ylistää ensimmäisessä stand up -spesiaalissaan vaimoaan, kertoo tarinoita Hollywoodista ja paljastaa miten "Kauhea kankkunen" pelasti hänen henkensä.

Z Nation (kauhukomediasarja - 5. tuotantokausi

Selviytyjäryhmä lähtee vaaralliselle matkalle mantereen poikki kuljettamaan tappavasta zombiviruksesta selviytynyttä miestä rokotetta kehittävään laboratorioon.

Jukatan (espanjalainen rikoskomediaelokuva)

Keskenään kilpailevat huijarit yrittävät viedä isällisen lottovoittajan rahat luovasti mutta armottomasti risteilyllä Espanjasta Meksikoon.

Larry Charles: Komedian vaarallinen maailma (dokumenttisarja)

Legendaarinen komediakäsikirjoittaja ja ohjaaja Larry Charles kiertää maailmaa etsimässä huumoria erikoisista, yllättävistä ja vaarallisista paikoista.

Lohikäärmeprinssi (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kaksi ihmisprinssiä ystävystyy odottamatta salamurhaajahaltijan kanssa. Yksissä tuumin kolmikko yrittää tuoda rauhan sodan keskelle.

The Breaker Upperers (komediaelokuva)

Bestikset Jen ja Mel tekevät armotta lopun kenen tahansa romanssista, jos hinnasta vain sovitaan. Ystävyys on kariutua, kun toinen heistä kehittää itselleen omantunnon.

The Umbrella Academy (supersankarisarja - 1. tuotantokausi)

Isän kuolema tuo toisistaan vieraantuneet, supervoimia omaavat sisarukset jälleen yhteen. He saavat selville järkyttäviä perhesalaisuuksia – ja maailmaa uhkaavan vaaran. Traileri täällä.

Netflix lisäsi hiljattain 84 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix