Alamy / AOP
01:10 - 08.02.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - uutta ja jatkoa vanhoille tutuille

Netflix tarjoaa tänään mm. draamakomediasarjansa One Day at a Time uuden tuotantokauden ja jatkoa Kapteeni Kalsarin hurjat seikkailut -animaatiosarjalle.

Alla perjantain uusi ohjelmisto:

High Flying Bird (urheiludraamaelokuva)

NBA:n työsulku keskeyttää pelit, ja agentti laatii rohkean suunnitelman pelastaakseen ison aloittelevan asiakkaansa uran ja horjuttaakseen liigan valtarakenteita.

Kapteeni Kalsarin hurjat seikkailut (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Keppostelua ja sarjakuvia rakastavat neljäsluokkalaiset Erno ja Huuko muuttavat rehtorinsa alusvaatteisillaan liiteleväksi supersankariksi.

Kevin Hart's Guide to Black History (standup)

Kevin Hart kertoo viihdyttävässä ja sivistävässä komediaspesiaalissaan mustien historian vähemmän julkisuutta saaneiden sankareiden kiehtovista saavutuksista.

Kielletty elämä (espanjalainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Alzheimerin tautinsa salaava laivaaja ja huumeparoni aikoo jäädä eläkkeelle. Hänen kakkosmiehensä päättää varastaa huumeimperiumin hänen perijältään.

Nailed It! Meksiko (ruokasarja)

Ratkiriemukkaiden mokapalojen sarja suuntaa Meksikoon, jossa todelliset amatöörileipurit yrittävät kopioida taidokkaita herkkuluomuksia voittaakseen rahapalkinnon.

One Day at a Time (komediasarja - 3. tuotantokausi)

Tv-klassikon uusintatuotannossa vastaeronnut latinoäiti kasvattaa teinitytärtään ja esiteinipoikaansa. Lastenkasvatuksessa hänellä on ”apuna” vanhanaikainen äitinsä.

ReMastered: Sam Cooken kaksi kuolemaa (dokumentti)

Sam Cooke nousi tähdeksi soul-laulajana. Hän puhui avoimesti mustien kansalaisoikeuksien puolesta, mikä saattoi johtaa hänen kuolemaansa vain 33-vuotiaana.

Sukujuuret (espanjalainen romanttinen elokuva)

Nuoren pariskunnan kirjoittaessa tarinaa perheidensä yhteisestä historiasta molemmat paljastavat sukulaistensa synkät salaisuudet, ja toinen tekee kivuliaan tunnustuksen.

artikkelin avainsanat:
Netflix