Alamy / AOP
03:10 - 02.02.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Mies aikoo elää vähintään 180-vuotiaaksi - paljasti äärimmäiset keinonsa

Oddity Central kertoo [lähde] miehestä, jonka tavoitteena on todella pitkä elämä.

Asprey on tunnettu "bulletproof" -elämäntyylin brändääjänä. Hän on muun muassa keksinyt laittaa voita kahviin - tällä on ilmeisesti hänen mielestään positiivisia vaikutuksia.

Miestä voisi kutsua nykytyyliin biohakkeriksi. Biohakkerit yrittävät löytää erilaisia keinoja hyvinvointinsa parantamiseen.

Asprey hurahti terveysintoiluun jo 1990-luvulla - tuolloin hän oli vielä ylipainoinen it-yrittäjä. Hänellä oli ongelmia painonsa tiputtamisessa, joten hän alkoi etsiä keinoja laihtumiseen omin päin.

Miehen ensimmäisiä ahaa-elämyksiä oli, että ruokavalio vaikuttaa enemmän kuin liikunta. Hän vähensi hiilihydraattien käyttöä. Lisäksi hän kokeili erilaisia pillereitä, jotka hänen mukaansa olivat tehokkaita. Hän on kokeillut elämänsä varreilla mitä erilaisimpia ruokavalioita.

Myöhemmin kuvaan on tullut myös meditointi, modafiniililla terästetyt juomat, testosteronilisät ja aivojen harjoittaminen EEG-laitteella.

Vastikään hän kertoi, että oli imenyt lonkastaan puoli litraa luuydinnestettä, suodattanut siitä kantasolut ja piikittänyt ne hänen niveliinsä, selkäytimeensä ja aivonesteeseensä. Osan hän siirsi myös päänahkaansa ja kasvoihinsa toivoen kosmeettisia parannuksia. Tulokset eivät ole vielä tämän kokeilun suhteen selvillä.

Päivittäin Asprey ottaa yli 100 erilaista lisäravinnetta, tekee kuuden kuukauden välein kantasolusiirtoja, seuraa tarkkaa ruokavaliota, istuu ylipainekammiossa ja nukkuu vuoteessa, joka kylpee infrapunavalossa. Lisäksi hän käyttää happitelttaa, joka vastaa vuoristo-olosuhteita ja käyttää kellertäviä laseja, jotka väitetysti suodattavat "huonon valon" pois.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut terveys