Alamy / AOP
03:10 - 18.01.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tuhti perjantai! 2 Hollywood-tähtien uunituoretta leffaa, huippusarjat jatkuvat

Luvassa on erittäin tuhti Netflix-viikko!

Netflixin huippusarjat The Punisher ja Grace and Frankie saavat uudet kokonaiset tuotantokaudet. Star Trek: Discovery aloittaa kakkoskautensa ja sitä seurataan yksi jakso viikossa -tahdissa. Lisäksi taipaleensa aloittaa legendaariseen tietokonepeliin perustuva Carmen Sandiego.

Lisäksi luvassa on yksinoikeudella Hollywood-näyttelijöiden tähdittämät elokuvat Close ja IO. Trailerilinkit alla.

Alla perjantain Netflix-alkuperäisuutuudet:

Carmen Sandiego (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Kykyjään hyvään käyttävä mestarivaras Carmen Sandiego matkustelee ympäri maailmaa ja estää VILE:n pahoja tekoja taitavien apuriensa tukemana. Katso traileri täällä.

Close (toimintatrilleri)

Sam on kovanaamainen naishenkivartija, joka suojelee hyökkääjien vaanimaa perijätärtä. Sam rientää pelastamaan asiakkaansa – ja opettaa tätä taistelemaan vastaan. Pääosassa Noomi Rapace. Katso traileri täällä.

FYRE: Luksusfestivaali, joka lässähti (dokumentti)

Fyre-festivaalia markkinoitiin ylellisenä musiikkielämyksenä yksityisellä luksussaarella, mutta tapahtuma epäonnistui katastrofaalisesti ylimielisen yrittäjän käsissä.

Grace and Frankie (komediasarja - 5. tuotantokausi)

Asiallinen Grace ja omalaatuinen Frankie eivät ole ystäviä, mutta kun heidän miehensä jättävät heidät ollakseen yhdessä, naiset löytävät yhteisymmärryksen.

IO (scifi-elokuva)

Nuori tieteilijä, joka yrittää pelastaa kuolevan planeettamme, kohtaa miehen, joka yrittää ehtiä viimeiselle maapallolta lähtevälle avaruussukkulalle. Pääosissa Margaret Qualley ja Anthony Mackie. Katso traileri täällä.

Marvel's The Punisher (supersankaritoimintasarja - 2. tuotantokausi)

Entinen merijalkaväen sotilas haluaa kostaa hänen perheensä murhanneille rikollisille, mutta sotkeutuukin armeijan salaliittoon. Katso traileri täällä.

Soni (rikoselokuva)

Ärhäkkä delhiläinen naispoliisi ja hänen järkkymätön naispomonsa taistelevat naisiin kohdistuvia rikoksia vastaan ja yrittävät selvitä oman elämänsä sukupuoliongelmista.

Star Trek: Discovery (scifi-sarja - 2. tuotantokausi - ensimmäinen jakso)

Vuosisadan hiljaiselon jälkeen syttyy sota Liiton ja klingonien imperiumin välille. Häväisty tähtilaivaston upseeri on konfliktin keskiössä. Katso traileri täällä.

Trigger Warning with Killer Mike (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Hauskassa ja provosoivassa sarjassa räppäri ja aktivisti Killer Mike kokeilee mullistavia yhteiskunnallisen muutoksen ideoitaan käytännössä.

Trolls – Svengi jatkukoon! (animaatiosarja - 5. tuotantokausi)

Kuningatar Poppyn johdolla Trollikylässä juhlitaan rauhan aikakautta bileillä, kilpailuilla ja erikoistapahtumilla. Risukin yrittää ottaa ilon irti.

Yummy Mummies (reality-sarja - 1. tuotantokausi)

Luvassa on draamaa, kun huippumalleja muistuttavat ja ökyelämää viettävät australialaisnaiset valmistautuvat lastensa syntymään.

Netflix lisäsi hiljattain 84 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix