Alamy / AOP
04:40 - 07.12.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - useita leffoja ja uusia sarjoja

Netflix tarjoaa jälleen tänään paljon uutta alkuperäismateriaalia.

Setin kärjessä on suuren luokan Hollywood-elokuva Mowgli, jota tähdittävät huippunäyttelijät. Lisäksi luvassa on jatkoa The Ranch -komediasarjalle ja paljon jouluista ohjelmaa.

Alla päivän alkuperäisuutuudet:

Viiden tähden joulu(komediaelokuva)

Italian pääministeri tapaa jouluviikolla rakastajattarensa ja poliittisen kilpailijansa virallisella matkalla Budapestissa, ja pian kaikki on vinksin vonksin.

Bad Blood (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Rikosdraamassa seurataan tositapahtumiin perustuvaa Rizzuton suvun tarinaa. Rizzutot olivat Montrealin järjestäytyneen rikollisuuden johtajia vuosikymmenien ajan.

Dogs of Berlin (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Kaksi poliisia tutkii turkkilais-saksalaisen jalkapallotähden murhaa, mutta kohut varjostavat tutkintaa, sillä toisella heistä on kytköksiä alamaailmaan.

Ohjat käsissä: Joulumusikaali

Bright Fieldin tallilla valmistaudutaan joulutanssiaisiin. Rikkinäinen koriste johdattaa Zoen sukusalaisuuden jäljille. Gaby joutuu uuden pomonsa Mian armoille.

Mowgli (seikkailuelokuva)

Viidakon eläinten kasvattama poika löytää kohtalonsa kohdatessaan vaarallisen vihollisen – ja oman ihmisyytensä. Andy Serkisin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch ja Naomie Harris.

Nailed It! Juhlaherkut (ruokaspesiaali)

Neo Yokio (aikuisten animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kaz Kaan uskollisine mecha-hovimestareineen tavoittelee rakkautta, muotia ja yliluonnollisia voimia Neo Yokion synkissä seurapiireissä liikkuessaan.

Pine Gap (draamasarja - 1. tuotantokausi)

Yhteistyö alkaa rakoilla USA:n ja Australian yhteisessä, huippusalaisessa tiedustelukeskuksessa Pine Gapissa, sillä vakoojien keskuudessa petokset ovat väistämättömiä.

ReMastered: Kuka tappoi Jam Master Jayn? (dokumentti)

Run-D.M.C:n DJ Jam Master Jaylla oli valtava vaikutus musiikkiin ja omaan yhteisöönsä, mutta vaikka hänen murhastaan on jo vuosia, se on edelleen selvittämättä.

Super Monsters ja toivomustähti (animaatiospesiaali)

Lobon joulutoive toteutuu, kun hänen lempiserkkunsa tulee yllätysvisiitille. Glorb puolestaan toivoo, että voisi olla kaikkialla yhtä aikaa!

Amerikkalaiset somepersoonat (dokumentti)

Some-tähdet Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Brittany Furlan ja Kirill Bichutsky rakentavat nettivaltakuntiaan ja kohtaavat kuuluisuuden haasteet.

Sydämen suunnitelma (komediasarja - 1. tuotantokausi)

Elsan parhaat ystävät palkkaavat salaa miesseuralaisen auttaakseen Elsaa pääsemään eksänsä yli. Suunnitelma toimii liiankin hyvin.

The Ranch (komediasarja - 6. osa)

Coltin urheilu-ura ei ottanut tulta. Nyt hän auttaa isäänsä ja veljeään pitämään kotitilaa pystyssä ja yrittää lunastaa paikkansa perheen miesten joukossa. Komediasarjaa tähdittää Ashton Kutcher.

Netflix lisäsi juuri 38 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix