Viivi Huuska
08:51 - 03.09.2018 / viihde / Findance
Weekday avaa uuden liikkeen Helsingin REDI-ostoskeskuksessa

Weekday avaa 20. syyskuuta uuden liikkeen Helsingissä uudessa REDIn ostoskeskuksessa, joka avataan samana päivänä osoitteessa Hermannin rantatie 5.

- Yli 620 neliön myymälämme uudessa REDIn kauppakeskuksessa on ainutlaatuinen ja inspiroiva tila, joka levittyy kahteen kerrokseen. Tätä uutta liikettä varten olemme kehittäneet täysin uudenlaisen myymäläkokemuksen, hyödyntäen ultramoderneja ja uniikkeja elementtejä ja soveltaen brändin estetiikkaa kauppakeskusympäristöön. Valoisa ja tunnelmallinen liike, jossa myös painetaan Weekdayn viikoittaisen Zeitgeist-konseptin printtipaitoja paikan päällä, tulee varmasti jäämään asiakkaiden mieleen.

- Olemme todella iloisia paluusta Suomeen, ja erityisesti siitä, että saamme jalansijaa Kalasataman eloisalta ja tyylikkäältä alueelta. Koemme, että REDIn ostoskeskus on täydellinen sijainti Weekdayn kaltaiselle modernille ja nuorekkaalle brändille. Verkkokaupasta näemme, että suomalaiset todella arvostavat Weekdayta brändinä, sekä kausittain vaihtuvia mallistojamme, joten olemme onnellisia voidessamme tuoda Weekdayn myös fyysisesti takaisin suomalaisille, toimitusjohtaja David Thörewik kertoo.

Weekday järjestää avajaisbileet Suvilahden Tiivistämössä lauantaina 15. syyskuuta. Luvassa on muun muassa kustomoituja performansseja ja eksklusiivisen Zeitgeist-yhteistyömalliston lanseeraus. Vain avajaisviikonlopun ajan myyntiin tuleva Zeitgeist-mallisto on tehty yhteistyössä Helsingin omien, paikallisten luovien vaikuttajien kanssa (ohjaaja Viivi Huuska, meikkitaiteilija Miika Kemppainen, visuaalinen artisti Liisa ”Munalissu” Vääriskoski ja DJ Farrél).

artikkelin avainsanat:
muoti Weekday