Fitra
06:04 - 03.09.2018 / viihde / Findance
KUNnON 15 minuuttia -kirja esittelee muutoksia 15 elämän osa-alueelle

KUNnON 15 minuuttia -kirja keskittyy päivittäiseen ajankäyttöön.

"Vartti on noin prosentti päivästäsi. Onko se paljon vai vähän? Voisiko olla järkevää käyttää yksi prosentti vuorokaudesta sellaiseen asiaan, jonka haluaisi muuttuvan tai asiaan jonka haluaa saavuttaa?"

- Kulutamme aikaa elämästämme noin 25 vuotta nukkumiseen ja 10 vuotta töiden tekemiseen. Nainen käyttää 17 vuotta elämästään yrittääkseen pudottaa painoa ja kahdeksan vuotta shoppailuun. Kävelemme maailman ympäri neljä kertaa ja kiroilemme kaksi miljoonaa kertaa, listaavat kirjan kirjoittaneet Sami Hurme ja Jutta Östberg-Hurme.

Kunnon 15 minuuttia kirja esittelee vartin periodeissa muutoksia viidelletoista elämän osa-alueelle. Kirjassa annetaan konkreettisia vinkkejä vartin metodin noudattamiselle. Kirja haastaa lukijan miettimään oman elämänsä vartteja ja kuinka ne tuhlaa tai hyödyntää.

Jutta Östberg-Hurme ja Sami Hurme ovat liikunta-alan moniosaajia, jotka ovat luoneet lukuisia onnistumistarinoita yrittäjinä. Pariskunnalta ilmestyi vuonna 2017 kirja Kunnon liiketoimintaa – hyvinvoinnista bisnestä.

artikkelin avainsanat:
kirjat