Alamy / AOP
05:07 - 03.09.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 36 - mm. 30 miljoonan dollarin Netflix-satsaus

Tulevan Netflix-viikon uutuudet ajoittuvat tutusti perjantaille.

Luvassa on mm. Marvelin Iron Fist -sarjan toinen tuotantokausi. Jatkoa saavat myös Atypical ja Keskustytöt.

Alkuperäiselokuvien saralla merkittävimmät uutuudet ovat Sierra Burgess on luuseri (traileri) ja Next Gen - Uusi sukupolvi (traileri), josta Netflix pulitti 30 miljoonaa dollaria.

Alla koko lista:

7.9.

Atypical (2. tuotantokausi)

Autistinen teini päättää hankkia tyttöystävän ja pakottaa itsenäistymispyrkimyksillään koko perheen suhteet aivan uusille urille.

Keskustytöt (3. tuotantokausi)

Neljä puhelinyhdistyksen naisoperaattoria enteilevät vallankumousta ja tasapainottelevat modernin työpaikan, romanssien ja kateuden keskellä 1920-luvun Madridissa.

City of Joy: Naisten keskus (dokumentti)

Sodan runtelemassa Kongossa City of Joy -keskus auttaa seksuaalisen väkivallan kohteeksi joutuneita naisia löytämään vahvuutensa ja saamaan elämänhallintansa takaisin.

Vankilakokemuksia – Alku ja loppu (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Sarja on intiimi katsaus Georgian Gwinnett Countyn vankilan uusien ja pian vapautuvien vankien tunteikkaisiin ensimmäisiin ja viimeisiin vankilapäiviin.

Marvel’s Iron Fist (2. tuotantokausi)

Kuolleeksi otaksuttu Danny Rand palaa 15 vuoden poissaolon jälkeen. Rautanyrkin avulla hän aikoo tehdä tiliä menneisyyden kanssa ja toteuttaa kohtalonsa.

Next Gen – Uusi sukupolvi (animaatioelokuva)

Yksinäinen Mei herättää vahingossa huippusalaisen robotin. Heidän välilleen syntyy odottamaton yhteys. Yhdessä he uhmaavat kiusaajia ja estävät katalan juonen.

Sierra Burgess on luuseri (komediaelokuva)

Väärään numeroon tulleesta tekstiviestistä alkaa virtuaalinen romanssi: kiva urheilijapoika luulee fiksua mutta syrjittyä tyttöä kauniiksi cheerleaderiksi.

Stretch Armstrong & the Flex Fighters (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Jake Armstrong muuttuu kavereineen yhtäkkiä supersankareiksi, joiden kyvyt ovat perusteiniä melko paljon huikeammat.

Maailman murhatuin nainen (rikoselokuva)

1930-luvun Pariisissa verisistä kuolonkohtauksistaan kuuluisa Grand Guignol -teatterin näyttelijä saa vastaansa menneisyyden haamuja ja salaperäisen vaanijan.

artikkelin avainsanat:
Netflix