Arktinen Banaani
09:40 - 22.08.2018 / viihde / Findance
Marja Toivio - Lapsilta kielletty -uutuusromaani ilmestyi - "Mihin nettikontaktit pahimmillaan voivat johtaa?"

Marja Toivion uusi kirja Lapsilta kielletty on ilmestynyt.

Mihin nettikontaktit pahimmillaan voivat johtaa? Rikosilmoitukset niihin liittyen ovat lisääntyneet, silti moni löytää verkosta kumppanin. Entä mikä on aikuisen vastuu, jos lapsi valehtelee ikänsä? Näitä päivänpolttavia kysymyksiä kirjailija Marja Toivio käsittelee uutuusromaanissaan.

Kolmevitonen Taija Hurme elää lapsiperhearkea eikä aavista, että hänen kansanedustajamiehensä on ajautunut kyseenalaisille nettisivustoille. Asianajaja Mirja Paananen puolestaan järkyttyy kuullessaan 14-vuotiaan tyttärensä Essin lähettäneen paljastavia kuvia itsestään deittipalstoille ja chattailleen siellä intiimisti aikuisten miesten kanssa. Hän myös seurustelee verkosta löytämänsä itseään vanhemman opiskelijapojan kanssa. Äitinä Mirja joutuu pohtimaan, ovatko suojaikärajat kohdallaan.

Kirjailijan aiemmat, kiitosta saaneet romaanit Lastani et tapaa, Lain yläpuolella ja Kuka lasta varjelee sijoittuvat kaunokirjallisuudessa harvoin kuvattuun suomalaiseen asianajomaailmaan. Se on tuttu miljöö asianajajana työskennelleelle Toiviolle, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus huoltajuuskiistoja hoitaneena juristina.

artikkelin avainsanat:
kirjat Lapsilta kielletty Marja Toivio