Alamy / AOP
05:10 - 27.07.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi: mainio päivä tulossa - yksi Netflixin suosituimmista tekee paluun

Netflix tarjoaa tänään uunituoreen scifitrillerin yksinoikeudella sekä uuden tuotantokauden suosikkisarjastaan Orange Is the New Black.

Alla päivän lisäykset:

Pinkki ja Dino, palveluksessanne (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Yritteliäs kuppikakku ja hänen hilpeä dinoveljensä ottavat vastaan monenlaisia hommia ja auttavat ystäviään sekä muita omalaatuisen kaupungin asukkaita.

Extinction (USA 2018, scifi / trilleri)

Isä näkee toistuvaa unta perheensä menetyksestä. Hänen painajaisensa muuttuu todellisuudeksi, kun tuhoisa voima hyökkää planeetalle. Perheen joutuessa hengenvaaraan isä huomaa, että hänellä on voima, jonka avulla hän voi yrittää pelastaa perheensä. Elokuvan pääosissa nähdään Michael Pena, Lizzy Caplan ja Mike Colter. Katso traileri täällä.

Orange Is the New Black (draamakomediasarja - 6. tuotantokausi)

Antiikin rooma (dokumentti/draamasarja - 2. tuotantokausi)

Tyylikäs yhdistelmä dokumenttia ja historiallista draamaa kertoo värikkäästi antiikin Rooman vahvimpien keisarien valtakuntien levottomista ajoista.

The Bleeding Edge - Sairas terveydenhuolto (dokumentti)

Lääketieteellisten laitteiden teollisuus kasvaa nopeasti, mutta kiire tuoda uusia innovaatioita markkinoille voi vaarantaa potilasturvallisuuden.

Noidista pahin (lasten fantasiasarja - 2. tuotantokausi)

Kömpelö tyttö aloittaa opinnot noitakoulussa, mutta tunaroiva sankarittaremme alkaa epäillä soveltumistaan alalle. Sarja perustuu Jill Murphyn rakastettuihin kirjoihin.

Heimolaiset (draamakomediasarja - 1. tuotantokausi)

Kodistaan häädetyn yksinhuoltajaäidin isä kuolee ja jättää sekä tyttärensä että toisen vaimonsa perinnöttömiksi. Pettyneet naiset yrittävät salata miehen kuoleman.

Netflix lisäsi hiljattain 57 elokuvaa, katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix