Alamy / AOP
04:40 - 06.07.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - vahva päivä tulossa - paljon lisäyksiä

Netflix viettää jälleen vahvaa perjantaita.

Luvassa on mm. Josh Brolinin ja Danny McBriden tähdittämä alkuperäiselokuva The Legacy of a Whitetail Deer Hunter sekä paljon uusia tuotantokausia sarjoista.

Alla koko lista:

Anna, a lopussa (2. tuotantokausi)

Reipas ja tunteikas orpotyttö löytää yllättäen kodin vanhanpiian ja tämän lempeän poikamiesveljen luota. Sarja perustuu romaaniin Annan nuoruusvuodet.

Koomikoita, kaaroja ja kahvia - uusi tuotantokausi

Jerry Seinfeldin liikkuva talk show yhdistää kahvin, huumorin ja vanhat autot. Tuloksena on omalaatuisia, kofeiininhuuruisia seikkailuja terävien koomikoiden seurassa.

Ykkösjoukkue: Juventus - 2. tuotantokausi

Seuraa jalkapalloseura Juventusta kentällä ja sen ulkopuolella, kun se yrittää napata seitsemännen peräkkäisen Italian mestaruuden ja Mestareiden liigan voiton.

Ohjat käsissä - 2. tuotantokausi

Losangelesilainen 15-vuotias tyttö viettää kesän äitinsä lapsuudenkodissa englantilaisella saarella, jossa hän kiintyy salaperäiseen hevoseen.

Maailman kovimmat vankilat - 2. tuotantokausi

Tutkiva toimittaja Paul Connolly kokeilee vapaaehtoisesti vangin elämää maailman hurjimmissa vankiloissa, joissa vallitsee pelon ja julmuuksien ilmapiiri.

Sacred Games - 1. tuotantokausi

Rehellinen poliisi löytää lakia pakoilevan jengipomon yhteisen menneisyyden ansiosta. Karkuri antaa oudon varoituksen, ja poliisi yrittää pelastaa Mumbain katastrofilta.

Samantha! - 1. tuotantokausi

Samantha oli lapsitähti 80-luvulla. Hän takertuu julkisuutensa rippeisiin ja keksii älyttömän sekopäisiä juonia päästäkseen takaisin parrasvaloihin.

Somebody Feed Phil - 2. tuotantokausi

Kaikki rakastavat Raymondia -sarjan luoja Phil Rosenthal kiertää maailmaa tutustuen paikalliseen keittiöön ja kulttuuriin mm. Bangkokissa, Lissabonissa ja Mexico Cityssa.

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (seikkailukomedia)

Metsästysvideotähti yrittää parantaa suhdettaan 12-vuotiaaseen poikaansa eräretkellä, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Elokuvaa tähdittävät mm. Josh Brolin ja Danny McBride.

Suden nahoissa (historiallinen draama)

Pohjois-Espanjan hylätyssä vuoristokaupungissa asuva eläintenpyydystäjä tuntee olonsa yksinäiseksi ja päättää hankkia vaimon itselleen.

Netflix lisäsi juuri 57 elokuvaa, katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix