action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 27 - erittäin tuhti sarjasetti tulossa

02.07.2018 / klo 04:40 / FD / tv

Netflix julkaisee alkaneella viikolla paljon tuttujen alkuperäissarjojensa kakkoskausia.

Lisäksi luvassa on uusia sarjoja Sacred Games ja Samantha sekä kaksi uutta alkuperäiselokuvaa - toisessa mukana suuret Hollywood-tähdet.

3.7.

The Comedy Lineup (standup - 1. tuotantokausi)

Stand up -kykyjä esittelevässä sarjassa nousevat koomikot kipuavat lavalle kukin vartin ajaksi.

6.7.

Anna, a lopussa (2. tuotantokausi)

Reipas ja tunteikas orpotyttö löytää yllättäen kodin vanhanpiian ja tämän lempeän poikamiesveljen luota. Sarja perustuu romaaniin Annan nuoruusvuodet.

Koomikoita, kaaroja ja kahvia - uusi tuotantokausi

Jerry Seinfeldin liikkuva talk show yhdistää kahvin, huumorin ja vanhat autot. Tuloksena on omalaatuisia, kofeiininhuuruisia seikkailuja terävien koomikoiden seurassa.

Ykkösjoukkue: Juventus - 2. tuotantokausi

Seuraa jalkapalloseura Juventusta kentällä ja sen ulkopuolella, kun se yrittää napata seitsemännen peräkkäisen Italian mestaruuden ja Mestareiden liigan voiton.

Ohjat käsissä - 2. tuotantokausi

Losangelesilainen 15-vuotias tyttö viettää kesän äitinsä lapsuudenkodissa englantilaisella saarella, jossa hän kiintyy salaperäiseen hevoseen.

Maailman kovimmat vankilat - 2. tuotantokausi

Tutkiva toimittaja Paul Connolly kokeilee vapaaehtoisesti vangin elämää maailman hurjimmissa vankiloissa, joissa vallitsee pelon ja julmuuksien ilmapiiri.

Sacred Games - 1. tuotantokausi

Rehellinen poliisi löytää lakia pakoilevan jengipomon yhteisen menneisyyden ansiosta. Karkuri antaa oudon varoituksen, ja poliisi yrittää pelastaa Mumbain katastrofilta.

Samantha! - 1. tuotantokausi

Samantha oli lapsitähti 80-luvulla. Hän takertuu julkisuutensa rippeisiin ja keksii älyttömän sekopäisiä juonia päästäkseen takaisin parrasvaloihin.

Somebody Feed Phil - 2. tuotantokausi

Kaikki rakastavat Raymondia -sarjan luoja Phil Rosenthal kiertää maailmaa tutustuen paikalliseen keittiöön ja kulttuuriin mm. Bangkokissa, Lissabonissa ja Mexico Cityssa.

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (seikkailukomedia)

Metsästysvideotähti yrittää parantaa suhdettaan 12-vuotiaaseen poikaansa eräretkellä, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Elokuvaa tähdittävät mm. Josh Brolin ja Danny McBride.

Suden nahoissa (historiallinen draama)

Pohjois-Espanjan hylätyssä vuoristokaupungissa asuva eläintenpyydystäjä tuntee olonsa yksinäiseksi ja päättää hankkia vaimon itselleen.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä